Volejbalové mládí vítězí na turnaji Českého poháru v Novém  Jičíně

Další kolo ČP mladších žáků se odehrálo v Novem Jičíně. A naši mladí volejbalisté potvrdili prozatímní suverenitu v této soutěži. Už v minulém kole byla družstva rozdělena do výkonnostních skupin a naše družstvo bylo nasazeno jako č.1 do nejlepší skupiny. V průběhu dne nepoznali naši kluci hořkost porážky a zaslouženě zvítězili ve všech utkáních v poměru 2:0 na sety. Postupně zdolali družstva VK Ostrava, SŠK Beskydy Frýdek-Místek, Přerova a Nového Jičína.  
Družstvo hraje na svou věkovou kategorii výborný volejbal založený na dobrém a spolehlivém servisu, výbornou hrou v poli. Ostatní družstva převyšuje především v pestrosti a rychlosti v útoku. Na tuto náročnou hru je však potřeba stabilní příjem, který se družstvu v této sezoně daří. Jediná činnost na které musí družstvo zapracovat je obrana na síti. Ta je bohužel daná nižším výškovým průměrem družstva. Je dobře, že družstvo hraje ČP i přesto že je tato soutěž nejenom finančně, ale i časově náročná. V mistrovské soutěži Pardubického kraje bezkonkurečně toto družstvo vede tabulku, když do dnešního dne nejenom že neprohrálo jediný zápas, ale ani jediný set.
Poslední turnaj v roce 2012 se hraje 22.prosince ve Frýdku – Místku. Jen pro zajímavost v klubu ŠSK Beskydy působí 12 mládežnických trenérů z toho čtyři na profesionální úrovni s vlastní halou se dvěma regulérními kurty a s rozpočtem pro mládež přes 2,5 mil. korun. Oddíl je sportovní základnou mládeže, stejně jako Přerov a Nový Jičín. Ostrava má pak statut Střediska vrcholového sportu, tak to jsou soupeři kluků z našeho města.
 
Naše město a oddíl Sokola II reprezentují:   
Lukáš Vašina, Martin Blažek, Denis Žaba, Radim Šulc, Tomáš Olejár, Vojtěch Tecl, Tomáš Strnad
                                                                              Za TJ.Sokol Česká Třebová Ii – Lubomír Vašina