Hokejové výsledky mládeže                                                   

Liga mladších žáků

Dne 15.12.12  Litomyšl
TJ Lokomotiva Česká Třebová – HC Pardubice 6 : 13 ( 5 : 5, 0 : 2, 1 : 6 )
Branky ČT: Švub 2, Stolín 2, Páv, Ruda
Asistence: Ruda, Švub, Stolín
Vyloučení:  2 : 2 , Využití: 0 : 2 , Oslabení 0 : 1    Diváků: 40
Sestava: Kollert – Verner, Koutecký, Nesejt, Havránek -  Švub, Páv, Kolář,
Stolín, Ruda,  Hošpes, Umlauf, 
Komentář:  Mladší žáci hráli v sobotu v Litomyšli s Pardubicemi. Pro marodku jsme k utkání nastoupili pouze s jedenácti hráči v poli. Úvodní třetina byla trochu nahoru dolů, když v ní padlo 10 branek, po pěti na každé straně. Ve druhé třetině se hra trochu uklidnila, ale branky dali již pouze hosté, když využili dvě přesilovky. Ve třetí třetině našemu týmu již docházeli síly a na početnější a lépe pohybující se hosty jsme začali ztrácet. Pardubice vstřelili ještě šest branek, kdežto my pouze jedinou. Přes prohru však byl herní projev našeho družstva poměrně slušný.  Tímto utkáním jsme zakončili první část soutěže. Ve druhé části, která začne v lednu, se budeme utkávat s týmy z Kraje Vysočina a to pravděpodobně s Jihlavou, Pelhřimovem, Velkým Meziříčím a Ledčí nad Sázavou.
 Stanislav Ruda -  trenér
 
Přípravka 2003 - minihokej

Dne 16.12.12  Choceň
HC Spartak Choceň – TJ Lokomotiva Česká Třebová  7 : 10 ( 1 : 3, 3 : 3, 3 : 4 )
Branky ČT: Páv 4, Hošpes 3, Koutecký 2, Fiala
TJ Lokomotiva Česká Třebová  – HC Slovan Moravská Třebová  5 : 7 ( 2 : 3, 1 : 2, 2 : 2 )
Branky ČT: Fiala 2, Páv, Palán, Bárta
Sestava: Ruda – Koutecký, Bárta, Pavliš, Havránek, Páv, Hošpes, Kolář, Fiala, Palán
Komentář:  Čtvrťáci sehráli svůj další turnaj v minihokeji, tentokrát v Chocni. I přes marodku jej odehrál poměrně dobře. Na úvod jsme přehráli domácí tým, vedený našim bývalým trenérem p.Macákem. Ve druhém utkání jsme se potkali s Moravskou Třebovou, která z dalšího vzájemného utkání tentokrát vyšla vítězně.          Stanislav Ruda -  trenér
 
Minihokej 2005

16.12.2012 - Pardubice
Česká Třebová : Pardubice 2 – 2 : 5 (0:2, 1:1, 1:2)
Góly: Klacl, Slezák
Česká Třebová : Pardubice 1 – 0 : 9 (0:2, 0:5, 0:2)
Góly: 0
Česká Třebová : Hlinsko – 1 : 12 (0:4, 1:4, 0:4)
Góly: Slezák
Sestava: Lepša, Kubíček, Pecina, Klacl, Slezák, Brand, Telecký, Čečotka, Mach
Věkově nejblíže nám byl tým Pardubic 2, od tohoto zápasu jsme si slibovali vyrovnaný boj a snad i vítězství. Soupeři skvěle zachytal brankář a tak přestože jsme měli herně navrch, končila první třetina 0:2 v náš neprospěch, i přes burcování děti druhou třetinu podcenily a tak místo zvýšeného tlaku přišel váhavý výkon. Škoda podceněného zápasu, ale i tak to byla bitva, jako pravidelně bývá.
Na tým Pardubic 1 jsme výkonnostně nestačili, náš tým byl sice věkově i herně evidentně mladší i nevyzrálejší, přesto nebyl úvod utkání vůbec špatný. Tlak soupeře však neustával a v jisté chvíli reagovaly naše děti tendencí zápas vzdát. Druhá třetina nás tak stála, po pěti obdržených brankách, celý zápas. Děti jsme přesto přesvědčili, aby si nenechaly „namlátit“ a poslední třetinu odehrály výsledkem 0:2, což odpovídalo obrazu utkání.   
I Hlinsko je dlouhodobě v této sezóně mentálně i herně dál. Tomu odpovídal průběh i výsledek utkání. Borce chválím za bojovný výkon v závěru i to, že odbruslili celý turnaj na 2 lajny, bez známek úplného vyčerpání. Stále nám chybí děti ročníku 2005 schopné vést si kotouč a zakončit. Proto budeme věnovat i nadále této činnosti zvýšenou pozornost v tréninku.
Konstatoval trenér mládeže Slávek Pecina