Českotřebovský deník 26/2012 (29.1.)                                    
Peklák v plném provozu  

Oba svahy v provozu. Perfektní lyžařské podmínky. Dosněžujeme. Hlavní svah rozšiřujeme dle možností. Provozní doba dnes i v dalších dnech 9-16 a 17-21 večerní lyžování.Lyžařská škola v provozu. První překážky snowparku v provozu.  Zkušební provoz skibusu startuje 1.února 2012   1.února – dětské závody na sjezdovce Zahrádky 4 a 5. února – testovací akce Elan  Těšíme se na Vás na Pekláku. A navíc super akce: každý s  útratou nad 400 Kč získává automaticky 10 % slevu na uvedené zájezdy s CK Čile.
 
Dětské závody startují 1.2.2012 v 16 hodin 

Lyžařská škola Peklák pořádá  lyžařské závody na sjezdovce Zahrádky . Děti závodí  ve dvou věkových kategoriích.
Pro vítěze jsou připraveny diplomy, medaile a sladké odměny. Sponzorem závodů je firma Orlimex CZ s.r.o. Ústí nad Orlicí.
Závody se konají  každých 14 dní vždy ve středu od 16:00. Soutěžit můžou všechny příchozí děti od roku narození 2005 až po ty nejmenší lyžaře.  Na všechny závodníky se těší instruktoři lyžařské školky. Začínáme 1.2.2012 v 16 hodin.
 
Běžecké tratě v okolí města upraveny  

Kozlovský kopec  – okruhy (klasika i brusleni) 15km
Hory-1-4km ( klasika i bruslení)
Peklák, Habeš – okruh – klasicky
Kozlovský kopec- Andrlův chlum – klasicky
Česká reprezentace díky sobotním obřím slalomů ovládla už potřetí za sebou Skiinterkriterium v hodnocení národů

28. ledna 2012, 18.00 hod. -  Česká reprezentace zabojovala a díky výbornému výkonu v sobotních obřích slalomech získala prvenství v hodnocení národů. Ještě v pátek vedl soutěž národů tým Německa, který nakonec skončil druhý. Třetím nejúspěšnějším týmem nakonec bylo Slovensko. Dominanci českých reprezentantů potvrdila nakonec i jména absolutních vítězů 50. jubilejního ročníku Skiinterkriteria. V chlapecké kategorii se absolutním vítězem závodu stal mladších žák Jan Oulín ("A" tým ČR), mezi dívkami jeho kolegyně z reprezentace starší žačka Kristýna Pilná ("A" tým ČR). Videozáznam ze všech individuálních disciplín najdete na www.skiinterkriterium.cz.

459. koncert KPH Michiyo K e i k o - soprán  Jaroslav Š a r o u n - klavírní doprovod
Program: K. Yamada, V. Novák, A. Dvořák, J. Brahms, V. Kaprálová  Více ZDE