Hokejbalisté v zimě nespí                                                        

Sobota 18.2  Český pohár Extraliga OEZ Testa Letohrad čas upřesněn dle počasí
 
Hokejbalisté nabírají síly na konec základní částí a vzhlíží k play off 

Aktuality : Český pohár 18.2.2012  Benátky
Dohrávka 3. kola poháru bude velké okresní derby. Tedy souboj extraligového letohradského týmu s Lokomotivou. Čas utkání bude upřesněn týden dopředu z důvodu vývoje počasí, ale vedení obou týmu se prozatím shodlo na časech kolem poledního. Tedy především domácí, kteří by v případě sněžení museli hřiště připravit, tak aby se utkání odehrálo. Protože již o dalším víkendu čeká na postupujícího z tohoto duelu další kolo. Domácí cítí díky nepřesvědčivým výkonům soupeře v podzimní části v nejvyšší soutěži jistou šancí na úspěch. V současné době oba výběry jsou již v tzv. zimní přípravě.
 
Muži A  - I. ČNHbL

Na konci listopadu tým pod vedením Jiřího Jebouska získal dvě důležitá vítězství na hřištích soupeřů a upevnil si osmou příčku zajišťující postup do nadstavbové části. Ale zůstává ve hře ještě sedm jarních kol a 21 bodů. Lokomotiva prozatím má tříbodový náskok na tým za Svítkova a ztrácí několik bodů na Vsetín před sebou. Pro kohouty bude jistě velkou výhodou, že pět utkání odehrají s podporou domácího publika a pouze dvoj utkání na severu Moravy. Hodně důležité bude tzv. utéct Ježkům z Heřmanova Městce, protože s tímto soupeřem mají kohouti v případě stejného bodového zisku zápornou bilanci. Jakub Vostrčil si v zimní pauze v dresu reprezentačního výběru juniorů vyzkoušel mezinárodní turnaj Pilsen Cup.
 
Muži B – II. NHbL – Východ 

Mužská záloha má pro nadstavbovou část trochu komplikovanější pozici, ale poskládaný tým s dorostenci si i přes čtyři jarní zápasy věří minimálně na první kolo play off. Dle slov trenéra Michala Broulíka bude hodně důležité  v jakém složení do utkání nastoupí a jak se celá soutěž bude vyvíjet a soupeři okolo nás jak si podělí body.
 
Dorostenci  

I přestože regionální turnajová soutěž není pro dorostence příliš záživná jsou už mladíci v plné tréninkové přípravě na jaro. Kde mimo své soutěže budou nastupovat i za B tým mužů. Tým se opírá o velmi dobré výkony brankáře Radka Štarmana, který i společně s Jakubem Klimešem vyzkoušel boj o reprezentační dres výběru do 18 let.
 
Žáci 

Nejmenší výběr v letošní sezóně dozrál a sbírá body pod taktovkou trenéra Jardy Tlapáka a přestože zahajuje nejpozději ze všech hokejbalových týmů svoji jarní část už tak je také v zimní přípravě.