OT naděluje i v novém roce                                                   

Jako první zahájili druhou půlku sezony, již o minulém víkendu 15.1.2012, žáci. K nedělním zápasům do nedaleké Litomyšle odjela jen část týmu z důvodu lyžařských kurzů. 8 chlapců odvedlo velmi zodpovědný a kvalitní výkon a ukázali soupeřům, že florbal v OT hrát umíme. V prvním zápase nastoupili kluci proti domácí Litomyšli a po velmi pohledném zápase si odnesli zaslouženou výhru 5:3. Soupeř hrál výborně a jen naše disciplinovaná hra nám pomohla zvítězit.
V druhém zápasu kluci udělili lekci týmu ze Svitav. V osmé minutě první třetiny již vedli 9:0 a zápas se pouze dohrával. Nebýt výpadku ve druhé třetině mohlo být skóre mnohem hrozivější. Konečný výsledek zápasu byl 15:2 a na tabuli svítil pro "borce" z regionu Orlicko Třebovsko. 6 bodů a velmi dobrý pocit z poctivé a hlavně florbalové hry nás těší a přejeme klukům hodně štěstí a stále vzorné nasazení a maximální úsilí při trénování.
 
Dalším úspěšným týmem se stal tým žen, když k zápasům 15. a 16. Kola (21.1.2012) muset ujet 200km. Po třech hodinách v autě holky bojovaly v přímém souboji o 3. místo v tabulce 1. ligy a zcela jednoznačně v sestavě 8+2 rozstřílely domácí tým Snipers Slavičín 10:2. Zápas plný tvrdých střetů a bojovnosti, na hranici pravidel, zvládly na výbornou. V druhém zápasu proti poslednímu týmu tabulky, bylo k vidění také spousta pohledných akcí, a vstřelených gólů. Vsetín byl vyrovnaným soupeřem pouze v 1. třetině zápasu. Další dvě třetiny holky jednoznačně ovládly a nedaly Vsetínu ani metr hřiště. Výsledek 10:1 hovoří za vše. Ženy se po tomto výborném výkonu vrátily na třetí místo a v dalších zápasech se budou snažit dotáhnout první dvojici soupeřů.
 
V neděli 22.1.2012 nastoupil úspěšný tým juniorek, který suveréně zaujímá 1. místo v tabulce, proti Dobrušce a Dvoru Králové.
Věděli jsme, že první zápas nebude jednoduchý, jelikož holky z Dobrušky jsou známé jsou bojovností... Ale i přes slabší okamžiky, kdy hrozila remíza jsme zápas zvládli a vyhráli 6:4.  Druhý zápas byl rozhodnutý již v začátku, protože družstvo Dvoru je v soutěži nový a má mnoho mladých hráček, které hrou zatím sbírají zkušenosti. Jedinou chybou, kterou holky OT vytvořily, umožnily protihráčkám skórovat a vstřelit tak "čestný gól". V závěru na tabuli svítilo skŕe 12:1 pro OT.
 
V následujícím víkendu odehrají další zápasy i družstvo mužů a družstvo juniorů. Věříme, že budou stejně úspěšní jako žáci, ženy a juniorky. Sportu zdar, florbalu zvlášť:)
                                    Jiří Typl, Renáta Drvoštěpová