Informace z hokejbalu                                                            
Hokejbalový program na březen 2012  

Sobota 3.3  13:00 Muži I. ČNHbL Loko A ČT : Rigum Hodonín
Neděle 4.3. 11:00 Muži I. ČNHbL Loko A ČT : SK Sudoměřice
 
Sobota 10.3  13:00 Muži II. NHbL Loko B ČT : SK Ježci Heřmanův Městec B
 
Pátek  16.3.  15:00 Přátelské utkání Mž Loko ČT : Sršní Svitavy
Sobota 17.3  13:00 Muži II. NHbL Loko B ČT : Fire horses Živanice
 
Sobota 24.3  13:00 Muži I. ČNHbL Loko A ČT : HBC Vsetín
Neděle 25.3. 11:00 Muži I. ČNHbL Loko A ČT : ACS Malenovice SV
 
Sobota 31.3  13:00 MČR Mladších žáků Loko ČT : Autosklo HAK Pardubice B
 
Hokejbalisté v březnu budou bojovat o pozice pro play off 

Aktuality :
Na hokejbalisty v mužské kategorii čeká několik utkání, kdy mohou rozhodnout o dalších bojích a nebo předčasně ukončit letošní sezonu. Vostrčil a Klimeš mají nadále našlápnuto k účasti na červnovém MS v Písku. Letohradský tým projevil zájem o několik hráčů Lokomotivy na výpomoc při možné záchraně extraligové příslušnosti. Fyzička v jarní části bude asi na úrovni, ale hčj a herní systém díky zamrzlému hřišti nebude zpočátku tou nejsilnější zbraní.
 
Muži A  - I. ČNHbL
Nepřiznivé počasí hodně ovlivnilo i přípravu, která proběhla s nasazením, ale především díky zamrzlému hřišti mimo něj. Hned v úvodních jarních kolech na tým čekají družstva z jižní Moravy z přední části tabulky. Poté bude následovat náročný víkend v severní části Moravy a tři rozhodující kola opět na domácí půdě, což by pro tým trenéra Jebouska mělo býti výhodu. Lez očekávat minimální změny v sestavě, ikdyž ve vzduchu visí několik jmen. V brance by se mohl po zranění ukázat i Zdeněk Šmíd, který celý podzim chyběl na soupisce. Tým bude bojovat jako nováček o play off a k dobru má zatím tříbodový náskok před Svítkovem a lepší vzájemné zápasy mimo Ježků. Rozhodně se bude v Benátkách na co dívat.
 
Muži B – II. NHbL – Východ
Záloha A týmu má před sebou jen čtyři kola do konce základní části a k udržení si šancí na play off  půjde tedy pátému týmu tabulky o každý bod. Díky souběhu utkání s Ačkem bude muset trenér Broulík hodně spoléhat i na výpomoc dorostenců. A zároveň čekat jak si týmy ve vzájemných zápasech podělí body. „Do každého zápasu půjdeme naplno, protože to může být ten rozhodující a možná taky čtyři poslední v této sezoně, protože tabulko kolem šestého postupového místa je hodně našlapaná. Uvidíme jak to budeme mít s hráči A-B a především, kdo nám bude krýt záda v brance. Play off by nám rozhodně slušelo“ podotknul Michal Broulík ve víkendovém rozhovoru.
 
Dorostenci
Část týmu nehrající hokej prošla i přes arktické mrazy dobrou fyzickou přípravou a to především silovou. Další část čeká hráče o jarních prázdninách, kdy doladí snad potřebný fyzický fond a to i přestože už za sebou budou mít úvodní dvojkolo v Poličce. V jarních bojích se bude tým opírat o skvělou formu brankáře Radka Štarmana a v době volna z mužské kategorie i Jakuba Klimeše, který je stále v  bojích o reprezentační dres hráčů do 18 let.
 
Žáci
Mladší žáci začínají své boje  až v závěru března a na úvodní kolo zajíždí k poslednímu týmu z Heřmanova Městce, kde po slušné fyzické přípravě v tělocvičně bude trenér Tlapák očekávat jednoznačně plný bodový zisk. A stajně tak i prvním představení na domácím hřišti 24.3. se zálohou pardubického Autoskla. V sehrání na jarní část bojů by mělo přispět přípravné utkání o jarních prázdninách se svitavskými Sršni.