Předpremiera a křest videoklipu "Přiletí k nám"              

V pátek 2.2. proběhlo na faře v Týništi nad Orlicí první promítání nového klipu kapely Michael za účasti jeho tvůrců. Kmotrem byl písničkář Jiří Hurych, účastníci měli možnost prohlédnout si zajímavé obrazy malíře Josefa Vašá a malířky Marie Jirmanové. V příjemně vytopeném prostředí fary se sešli všichni, kteří se na výrobě klipu podíleli, z Prahy přijel známý režisér D.Beránek s kameramanem, přijela také vícemis Veronika Pompeová, která v klipu hrála hlavní roli anděla. Zpěvačka ze skupiny Runaway My Son Janette Oubrecht, která duet ke klipu s Michalem Holasem nazpívala bohužel přijet nemohla. Sešli se zde skoro všichni kterým se společně podařilo vytvořit něco nového, zajímavého a myslím, že tento netradičně pojatý klip natočený v podmanivém prostředí Zámečku a okolí bude úspěšný, rozhodně jsme pro to všichni udělali maximum.
Na úvod, který moderoval host Josef IX zahrál Jiří Hurych několik svých písní, Michal Holas s členy kapely zahráli posluchačům několik skladeb. Pan režisér i Michael prozradili přítomným několik zajímavostí z natáčení a po poděkování všem kteří pomáhali bylo symbolicky pokřtěno CD s klipem za účasti čtyř farářů z okolí, s kterými kapela Michael spolupracuje.
Michal Holas také upozornil účastníky, že mají možnost za symbolickou cenu zakoupit si CD s prvním klipem kapely Michael, a oznámil, že celá získaná částka bude předána mě a já ji 7.2. předám ředitelství Domova pod hradem Žampach, kde stále pokračuje sbírka pro místní klienty. A po domluvě s vedením domova právě od 7.2. budou získané prostředky použity na vybavení velmi potřebného dětského hřiště, které zatím domov nemá. A pak už se všichni mohli podívat na první promítání klipu, popovídat si s přáteli, ochutnat výborné občerstvení nebo si prohlédnout vystavené rekvizity použité při natáčení. Znovu tak ožívaly různé příběhy, které se při tvorbě klipu odehrály, a v příjemném prostředí panovala dobrá nálada po celý zbytek večera. Všichni kteří se účastnili natáčení se podepsali na připravené podpisové archy, jeden bude vystaven na Zámečku u fotografií z natáčení, druhý, menší bude zasklen a bude vydražen v aukci při zámecké oslavě v červenci.  
Při odjezdu mi Michal Holas předal pěknou částku 4 700 korun, která bude základem těch zhruba 30 000 korun, které jsou na vybavení hřiště potřeba. Velice bych za to chtěla skupině Michael i všem účastníkům, kteří do kasičky přispěli poděkovat. Tak zajímavý klip skupiny Michael ještě pomohl potřebným a na Zámečku i na www.novyzamek.info si budou moci návštěvníci kromě spousty knoflíků prohlížet také fotografie z natáčení tohoto klipu i z tohoto setkání. Premiéra klipu proběhne 5.2. na ČT 2, později bude  možno se na klip podívat na stránkách kapely www.michael.cz, i na zámeckých stránkách www.novyzamek.info.
                                                                                                                                                                     Krasava Šerkopová
NOVÝ KLIP  White-rockové SKUPINY MICHAEL s názvem PŘILETÍ K NÁM                                  

V hlavní roli Veronika Pompeová  Miss Sympatie ČR 2007 1. Vicemiss ČR 2007
Duet s Michalem Holasem nazpívala Janette Oubrechtová ze skupiny Runaway My Son.
Premiera klipu 5.2.2012 na ČT 2 v pořadu Křesťanský magazín v 15.05 hod.
Podrobnosti a informace na www.michael.cz, nebo www.novyzamek.info
Režisér David Beránek a kameraman Honza Bartoň, kteří se podíleli na tomto klipu,patří k legendám videoklipové tvorby. Za videoklip Dole v dole kapely Kabát získali v soutěži Český slavík Martini 2004 cenu videoklip roku.Na svém kontě mají kromě stovek českých a zahraničních klipů i řadu hudebních DVD.
Hlavní část klipu byla natočena na Zámečku v říjnu 2010, na jaře 2011 se natočila další část.