Dne 18.2.2012 se uskutečnil již V.ročník nadačního plesu firem DS Intex s.r.o., Elektro-Gregar a Rydo s.r.o., jehož finanční výtěžek byl věnován Johance Wendligové narozené 16.6.2004 na financování osobní asistence a zakoupení zdravotních pomůcek, které ji napomohou k plnohodnotnému životu. Na tomto plesu vystoupili známé osobnosti jako např. Václav Vydra s manželkou Janou Bouškovou a Martina Partlová se svojí skupinou. Ve zcela vyprodaném Národním domě se hosté plesu dobře bavili za doprovodu hudebních skupin Betl Band z Vysokého Mýta a v prostorách bowlingu skupiny Tiger swing Lindy Gregarové. Na plese proběhla také dobrovolná sbírka a již tradiční dražba dortu oboje. Johanka Wendligová přišla na ples poděkovat všem hostům.
Jako poděkování všem sponzorům  uspořádali organizátoři plesu, tedy majitelé firem INTEX, s.r.o., Daniel Sloupenský, RYDO, s.r.o. J. Novák a Gregar - elektro Petr Gregar v restauraci hotelu Bravo společenský večer, na kterém předali mamince Johanky symbolický šek  na částku 54 850 Kč, která pomůže vyřešit začlenění zdravotně postižené dívky do společnosti. Je to překvapivě velká částka, za její získání patří poděkování všem sponzorům, kteří přispěli na dobrou věc. Maminka Johanka získala navíc od pořadatelů velkého plyšáka, v pro ni nezvyklém prostředí  dokázala vyjádřit velkou radost, poděkovat za ni musela její maminka, která je všem velmi vděčná, takovou pomoc ani nečekala. Se symbolickým oceněním pořadatelů Nadačního plesu  přišla místostarostka Ing. Jaromíra Žáčková. Ples je již několik let skutečně velkou ozdobou společenského života našeho města, je důkazem, že podnikatelský sektor zdaleka nemyslí jen na sebe a svoje zisky, ale je schopen zorganizovat přímou pomoc pro potřebné.
K největším partnerům pořadatelů patřily tyto firmy : LDM Česká Třebová, Rieter a.s., České opravny a strojírny PIRELL s.r.o., Česká spořitelna, Orvos s.r.o.,TG Tisk s.r.o. Lanškroun a Alice Hurtová Česká Třebová.  
Fotografie Martin Šebela a Milan Mikolecký
 
Foto Martin Šebela
 
Foto Milan Mikolecký