Informace z hokejbalu                                                         


Neděle 1.4. 1:00
Muži I. ČNHbL Loko A ČT : SK Kometa Polička
 
Neděle 8.4   8:00
Starší dorost Loko ČT : SK Kometa Polička
                   13:00
Starší dorost Loko ČT : Jestřábi Přelouč
 
Sobota 14.4  ???
Muži I. ČNHbL doufáme play off Loko A ČT : ???
                      ???
Muži II. NHbL doufáme v play off
Loko B ČT : ???
Neděle 15.4. ???
Muži I. ČNHbL doufáme play off
Loko A ČT : ???
                      ???
Muži II. NHbL doufáme v play off Loko B ČT : ??? 
Sobota 21.4  10:00 a 11:30 MČR Mladších žáků Loko ČT : Svítkov Stras Pardubice

Hokejbalový nováček v I.NHbL stále na hranici pro play off

 

Aktuality :

 

Vstup do jarní části nebyl pro „kohouty“ zrovna nejlepší, protože deficit tréninků na hřišti díky ledové krustě byl  citelný. Ale v dalších zápasech se všechny týmy dočkali bodového zisku. Ačko i béčko stále jsou ve hře o nadstavbovou část svých soutěží.

V polovině dubna proběhne na letohradském a českotřebovském hřišti tradiční turnaj škol „Hokejbal proti drogám informace a přihlášky nalezly školy na svých emailech…

 

Muži A  - I. ČNHbL

 

Bitva o play off v jarní části nezačala pro nováčka na domácím hřišti moc dobře se soupeři z jihu Moravy prohráli dvakrát těsně. Následoval výjezd tentokráte na sever Moravy, kde si v sobotu tým Jiřího Jebouska připsal důležité tři body v utkání s Porubou, která v neděli nečekaně přehrála Poličku. Lokomotiva v neděli v Opavě body nevybojovala. Zatím si drží postupovou příčku tři kola před koncem základní části. Všechny tři zbylá utkání odehrají kohouti na domácím hřišti v Benátkách.

 

Loko Česká Třebová : Rignum Hodonín 1: 3

Loko Česká Třebová : SK Sudoměřice 1 : 2

Sokol Poruba : Loko Česká Třebová 2 : 4

HBC Opava : Loko Čeká Třebová 4 : 2 

 

Muži B – II. NHbL – Východ

 

Béčko díky střetu utkání A-B mělo na začátku jara hodně těžký vstup do soutěže, když na utkání odjížděli v hodně ořezané sestavě, ale o to více si spravili náladu na domácím hříšti v utkání s Ježky za podpory A týmu. Na zápas se Živanicemi se nakonec díky některým navrátilcům podařilo poskládat slušnou sestavu a také dlouho udržet vedení nad tímto týme. Ale jak řekl trenér Broulík : „Utkání jsme si v poslední třetině prohráli sami po individuálních chybách a díky nevyzrálosti našeho týmu. Ale i přesto věřím v postup do play off.

 

Jokerit Chrudim  : Loko Česká Třebvá 4:1

Loko Česká Třebová : Ježci Heřmanův Městec 6 : 0

Loko Česká Třebová : Fire Horses Živanice 3 : 4

 

Dorostenci

 

Vstup do jarní části se dorostencům povedl i přes velké problémy s marodkou. První turnaj v Poličce zvládla desítka svěřenců pod vedením dvojice Badzik, Broulík na výtečně a odvezla si plný počet bodů. Díky zaváháním domácích s Přeloučí se dostali na pouhých 5 bodů na vedoucí poličskou Kometu.

 

Kometa Polička : Loko Česká Třebová 2 : 5

Loko Česká Třebová : Jstřábi Přelouč 2 : 0

 

Žáci

Mladší žáci na své první jarní vystoupení zatím stále ještě čekají, ale absolvovali již několik tréninkových jednotek na hříšti a trenér Tlapák a Kvasnička je spokojeni s průběhem přípravy.