Českotřebovský deník 107/2012 (28.4.)                                  
Obchodní galerie u Kauflandu bude mít 6 prodejen

V rámci změny projektu před kolaudací se změnil původní záměr výstavby nápojového centra na obchodní galerii s 6 prodejnami, která doplní současnou, již i teď poměrně bohatou nabídku obchodní zóny Primona. Akci bude realizovat nový investor, který odkoupil od Kauflandu vyznačenou část pozemku. Situaci vysvětlují uvedené obrázky. Za prodejnami zůstane kolem Třebovky společná zásobovací cesta pro prodejny i pro hypermarket Kaufland. Podobně jako u galerie A centrum bude chodník kolem nových prodejen zastřešený průhledným laminátem. Obsazení jednotlivých prodejen není definitivní. Investor však již upraví obchodní prostory tak, aby novým investorům vyhovovaly. Pokud se podaří zajistit přítomnost služeben České pošty a České spořitelny, dojde na Parníku ke zlepšení současného stavu.

 PRODÁM SLUNNÝ BYT 2+KK v České Třebové na ulici Dr. E. Beneše 651, v OV, 88 m2, 2 n.p., byt je po kompletní rekonstrukci (plastová okna, rozvody elektřiny, podlahové krytiny, omítky, topení). Dispozice bytu: kuchyň. kout, obývací pokoj, ložnice s mezonetem (15m2), chodba, koupelna, WC. V ceně bytu je kuchyňská linka + sporák, velká vestavěná skříň, zařízená koupelna, parkovací místo před domem. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Foto zašlu e - mailem. Cena bytu 1 600 000,-Kč. Kontakt: tel. 723 920 229.
PRONAJMU BYT 1+1 na Křibu. Tel. 721 532 034
PRONAJMU BYT 2+1 V CENTRU MĚSTA. Tel. 605 439 389

Volejbalové naděje z celé repúubliky se sešli na Skále

Dva dny 28. – 29.4. se sjedou na kurty Na Skále nejlepší týmy  z České republiky v kategoriích mladších žáků a přípravek aby zde porovnali svoje síly na turnaji, který se hraje pod patronací ČOS a její název je „Přebor ČOS“. Již název napovídá, že se po oba dva dny bude hrát o „Mistrovský titul“ mezi družstvy, které se slučují v organizaci SOKOL. Protože není v této kategorii celorepubliková konfrontace využili jsme tento turnaj a hraje se jako otevřený i pro nesokolská družstva.Uvidíme opravdovou špičku ČR a věříme, že naši hráči a družstva se v této velké konkurenci neztratí. Připomeňme si, že v obou kategoriích jak v mladších žácích, tak v přípravce vedeme suverénním způsobem,  bez porážky krajské soutěže. Turnaj se hraje po oba víkendové dny a představí se družstva jak z regionu, Choceň, Třebechovice, Svitavy, Hradec Králové a další, tak družstva z celé ČR, Příbram, Brno, Bedřichov, Mnichovo Hradiště, Praha, Znojmo, Ostrava. Škoda jen, že této dvoudenní akce nevyužili i družstva dalšího třebovského Sokola.
Po oba dva dny se tyto turnaje hrají jako „Memoriál Emila Vydry a Bohuslava Berana“. Dlouholeté členy volejbalového oddílu a úspěšné trenéry mládeže. Pod kterými vyrostlo mnoho výborných  volejbalistů a lidí.
 
Farmářské trhy na Starém náměstí opět začínají 

Ve čtvrtek 26. 4. se od 8 do 16 se v klidové zóně na Starém náměstí uskutečnily “Farmářské trhy”. Pořadatelem je pan Stuchlík z Náchoda, tel. 777 622 812. Další termíny farmářských trhů projedná rada města dne 30.4. Květnový trh na Starém náměstí se uskuteční ve čtvrtek 17.5.