21. ročník jarní volejbalového turnaje mládeže                  

V sobotu se mladší žáci a žákyně zúčastnili 21. ročníku tradičního turnaje mládeže v Kvasinách. Počasí turnaji přálo a tak děti prožily krásný slunečný den při volejbalových kláních. Do turnaje jsme přihlásili dvě družstva mladších žákyň a jedno družstvo mladších žáků.
V soutěži mladších žáků se turnaje zúčastnila celkem 4 družstva-Kvasiny, Česká Třebová a Kometa Praha A a B. Chlapců se dařilo a i když to byl jejich první zápas v letošní sezóně pod širým nebem, tak podali bojovný a kvalitní výkon. Obsadili celkově 2. místo, když zvítězila Kometa Praha A.
V kategorii mladších žákyň byla konkurence větší, turnaje se zúčastnilo 15 družstev. Přestože děvčata bojovala s dívkami i o dva roky staršími, tak A družstvo obsadilo celkové 9. místo, když porazilo družstva z okolí Choceň a Dolní Újezd. B družstvo obsadilo celkové 13. Místo, což je rovněž úspěch, neboť v družstvu hrály hráčky, které ještě šestkový volejbal na turnaji neokusily.
Děti prožily krásný den se sportem, jen za trenéry si myslím, že by turnaj měl být lépe organizovaný. Celkem se turnaje zúčastnilo 31 družstev a k dispozici bylo pět hřišť. Končilo se kolem 18. hodiny a chlapci odehráli pouze 8 setů, což je málo.
A družstvo chlapců - Skřivánek, Kadlec, Renčín, Hubáček, Ščučka, Unzeitig, Sejkora, Dupenopulos
A družstvo dívek - Bělková, Šplíchalová, Vašinová, Pešková, Foldynová, Veselá (hráčka Sokola Č. Třebová II)
B družstvo - Šumberová, Hrišková, Vomáčková, Klimková, Voleská, Hubáček
                                                                                                                                Za volejbal  Česká Třebová Michal Kadlec