Nový oddíl horských kol v České Třebové                            



Na základě dlouholetého společného zájmu o sport, pobyt v přírodě a cyklistiku, vznikl koncem loňského roku v České Třebové, jako občanské sdružení, oddíl horských kol RCR BIKE TEAM Česká Třebová. Zakládajícími členy byli Tomáš Hruška, Zdeněk Dejdar a Petra Hrušková.
Cílem sdružení je setkání občanům za účelem společného zájmu o sportovní činnost, techniku jízdy na horských kolech, zdokonalování se v těchto dovednostech a možnost závodění na horských kolech, napomáhat aktivnímu zapojení občanů do sportovně-společenského života v našem městě a okolí, přispívat k upevňování zdraví, zvyšování fyzické zdatnosti, spolupráce s jinými sdruženími a organizacemi věnujícími se dětem a mládeži.
V současné době má klub 17 členů, kteří se již v letošním roce zúčastnili několika závodů a během roku nás jich ještě řada čeká. Určitě bude možné naše dresy vidět na Cyklomaratonu v České Třebové (16. 6.), Maštale Proseč, ale třeba i místech vzdálenějších jako je např. Král Šumavy, Nova Author Cup v Jizerských horách, seriál Kolo pro život a další.
Chtěli bychom také poděkovat sponzorům, kteří naši činnost podporují, jimiž jsou: v prvé řadě sportovní firmy: Cyklo firma RCR BIKE Česká Třebová, FORCE - KCK Zlín a SILVINI s.r.o. V neposlední řadě společnosti CZ LOKO Česká Třebová a.s., KLAHOS s.r.o., ELEKTRIZACE ŽELEZNIC PRAHA a.s., FAJNCOM s.r.o., STŘEŠNÍ SYSTÉMY s.r.o. a  společnost BESTA TRADE s.r.o.
Veškerou činnost a naše výsledky najdete na klubovém webu www.rcrbiketeam.cz                                        RCR BIKE TEAM