Evropská hokejová liga na našem zimním stadionu         

Pár zpráviček z dění v Hokejovém oddíle a okolo hokeje

Dne 29.května proběhla v Pardubicích volební konference a aktiv Pardubického Krajského svazu ledního hokeje.
Na konferenci byl zvolen nový Výkonný výbor a Dozorčí rada.
Do Dozorčí rady byla zvolena předsedkyně našeho oddílu Mgr. Magdaléna Vopařilová, Ph.D
 
Výkonný výbor bude působit v tomto složení:
Vladimír Martinec - předseda, Radek Chlada - místopředseda, Slavomír Chlaň, Jiří Kavan, Jan Rychlý, Ing. Miloš Vavřička a Jaromír Voříšek.
 
Dozorčí rada :
Stanislav Barvíř - předseda,  člen: Mgr. Magdaléna Vopařilová, Ph.D. a Jakub Musil.
 
Na aktivu poté byl vyhodnocen soutěžní ročník 2011/12 a byl projednány a odsouhlaseny herní modely krajských soutěží mládeže. Model podoby krajské soutěže v kategorii mužů nebyl na aktivu odsouhlasen pro neshodu klubů. Proto bylo rozhodnutí o herní podobě soutěže mužů ponecháno na další jednání, které se konalo 13.6. opět v Pardubicích. Z této schůzky vzešlo několik návrhů herních variant Krajské ligy. V součastné době se rozhoduje o tom, která z nich bude zvolena. Pravděpodobně však bude vybrána, pro nás přijatelná, více skupinová varianta s rozdělením týmů dle výkonnosti. 
 
Zpestření na úvod nadcházející sezony 2012/13

Náš hokejový oddíl využil nabídky mistrovského týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice , k uspořádání  utkání Evropské hokejové ligy na našem zimním stadionu.
Utkání se uskuteční v pátek 31.8.2012 v 18 hodin a soupeřem Pardubic bude tým HC Bílý tygři Liberec
Součástí utkání bude doprovodný program s autogramiádou a představením mistrovského poháru pro vítěze extraligy.
Předprodej vstupenek na utkání bude zahájen na začátku srpna.
 
Nový šéftrenér mládeže

U naší mládeže došlo ke změně na postu šéftrenéra. Po odchodu p.Miloše Macáka, přechází na uvolněný post náš domácí trenér p.Vladislav Pecina, držitel trenérské licence B.
Naše mládež se již pod jeho vedením aktivně připravuje na nadcházející sezonu při tzv.suché přípravě již od dubna. Ta bude probíhat až do konce srpna, kdy předpokládáme zahájení tréninků na ledové ploše. Pan Pecina se též významně podílí na náboru mládeže do hokejového oddílu a vyvíjí nemalé aktivity v oblasti rozvoje mládežnického hokeje v našem městě.
 
Stanislav Ruda, místopředseda HO TJ Lokomotiva