Českotřebovský deník 178/2012 (21.7.)                                  
ZAHRADNÍ POHÁDKOVÁ SLAVNOST V MATEŘSKÉ ŠKOLE HABRMANOVA


Areál zahrady naší mateřské školy nabídl na konci letošního školního roku hrací prostor k cestování pohádkami pro děti, které se loučí s MŠ.
Po letních prázdninách je totiž čeká velká životní změna. Nastoupí do 1. třídy ZŠ.
Naši předškoláci a předškolačky, za přítomnosti svých rodičů, babiček a dalších příbuzných, se zájmem a zvídavostí sobě vlastní, procházeli jednotlivá zastaveníčka, kde plnili jednodušší či složitější úkol, aby na konci pohádkové cesty za snahu a vynaložené úsilí všichni dostali odměnu s překvapením.
 
Zazvonil zvonec a jedné pohádky je konec.
Skončila kapitola školková a zanedlouho začne příběh školní. Všem dětem přejeme bezpečnou a veselou cestu do pohádkové školy a šťastné návraty domů. Rodičům hlavně hodně trpělivosti, optimismu a radosti z dětí.
 
Za MŠ HABRMANOVA Jana Faltysová
 
Zápas Evropské hokejové ligy v České Třebové
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a HC Bílí Tygři Liberec

Pátek 31. srpna od 18 hodin
Atraktivní hokejový zápas se bude hrát na českotřebovském zimním stadionu v pátek 31. srpna od 18 hodin, kdy fanoušci uvidí souboj v rámci Evropské ligy mezi mužstvy HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a HC Bílí Tygři Liberec. Součástí utkání bude doprovodný program s autogramiádou a představením mistrovského poháru pro vítěze extraligy. Předprodej vstupenek na utkání bude zahájen v Informačním centru v budově českotřebovské radnice dne 1. srpna 2012 v 10 hodin. Vstupné  k sezení s místenkou činí 100 Kč, lístek k stání 80,- Kč

 

Setkání přátel létání na letišti v České Třebové

Tradičním termínem této akce je poslední červencová sobota 28.7.odpoledne od 14 hodin, na letišti U Dvora bude opět připraven zajímavý doprovodný program, o občerstvení bude dobře postaráno.  Večer afterparty, táborák.