Fotbalisté vyhodnotili mládežnickou sezónu 2011-12         

V pondělí 25. června podvečer se v areálu Fotbalového klubu Česká Třebová Pod Jelenicí konalo vyhodnocení družstev mládeže, kterého se zúčastnilo 10 týmů od nejmladší přípravky až po dorostence.

 

Mladší přípravka „C“ (ročník 2005)
Nejmladší mužstvo našeho oddílu se skládá z chlapců z 1. tříd a školky. V této sezoně hrálo Okresní přebor. Většinou nastupovalo proti chlapcům o dva roky starším. Na podzim se jim nepodařilo získat ani bod, ale v jarní části sezony již několik zápasu vyhrálo nebo remizovalo.  Také se zúčastnili velkého turnaje v Hlinsku, který byl pořádán pod záštitou předsedy fotbalového svazu pana Pelty s názvem EURO 2012 školiček. Realizační tým tvoří trenéři: Jiří Pásek, Petr Bambušek, Jan Tulis a Jakub Pešina.
Nejlepší hráč: JAKUB MACÁK
 
Mladší přípravka „B“ (ročník 2004)
Chlapci hráli krajskou soutěž převážně proti starším protihráčům. Zúčastnili se na podzim i na jaře celkově 12ti turnajů. Realizační tým tvoří: Jiří Nešický, Daniel Pospíšil a Jaroslav Hamerník  Nejlepším hráčem tohoto týmu byl  vyhodnocen Daniel Šmíd
 
Mladší přípravka „A“ (ročník 2003)
Na podzim a na jaře mužstvo odehrálo všech 14 turnajů krajského přeboru.  Z 84 utkání jsme  51x vyhráli, 8x remizovali, 25x prohráli.  Celkové skóre 339:195.  
Dne 26.5.2012 se odehrál na domácím hřišti kvalifikační turnaj o postup do finále Pardubického kraje. Po jeho zvládnutí mužstvo zajíždělo do Skutče bojovat o přeborníka ve své kategorii. I to se nám podařilo a tak jsme se stali v historii této soutěže prvním týmem mladších přípravek z České Třebové, který takového úspěchu dosáhl. Díky tomuto úspěchu jsme se mohli zúčastnit turnaje v Bílině, kde jsme se střetli například se Slávií Praha či Teplicemi. V konečném součtu jsme obsadili 5.místo a stali se tak neoficiálně pátým nejlepším týmem v Republice. Na závěr musí náš trenérský tým: Radim Drouhý, Martin Brejcha a Roman Krása všem klukům za jejich výkony v celé sezóně poděkovat a popřát jim hodně fotbalových úspěchů, velké dík i za kluky patří také všem rodičům a prarodičům.  Nejlepším hráčem se stal: Matěj Krása.
 
Starší přípravka „B“ (ročník 2002)
Starší přípravka B hrála krajskou soutěž, ve které nastupovala proti týmům, ve kterých dominovali hráči o rok starší. V podzimní části bylo pro kluky těžké držet s nimi krok, ale v jarní už přišly první úspěchy, hra se zlepšila a začaly jsme být pro ostatní rovnocenným soupeřem. Stihly jsem vypomáhat starší přípravce A, za kterou pravidelně nastupoval Tobiáš Gremlica a Marek Hruška. Za mladší přípravku A nastupoval Kuba Štichauer, Matěj Deml, Matěj Hildebrand a Filip Neugebauer, kteří do ni ročníkově patří.
Toto mužstvo se zúčastnilo mezinárodního turnaje na Slovensku v partnerském městě Svit. Realizační tým ve složení: Roman Vítek, Miroslav Štichauer, Jiří Deml a Jiří Neugebauer by chtěly všem poděkovat, popřát jim krásné prázdniny a v srpnu na viděnou. Nejlepším hráčem sezóny 2011/2012 byl vyhodnocen Jakub Štichauer.

 

Starší přípravka „A“ (ročník 2001)
V sezóně 2011/2012 sehrálo mužstvo celkem 149 utkání ( 25 turnajů ). Převážná část jich byla v nejvyšší možné soutěži pro přípravky a tou je krajský přebor. 76x se radovali z výhry, 16x remizovali a 57x prohráli. Aktivní skóre: 480:391 Realizační tým je tvořen Pavlem, Romanem a Standou Petrovými a Martinem Glaserem.  Nejlepším hráčem byl oceněn Lukáš Hýbl.
 
Mladší žáci „B“ (ročník 2000)
Toto mužstvo ročníku 2000 hrálo okresní přebor mladších žáků, kde převážnou většinu svých utkání vyhrávalo. 35 utkání – 32 výher, 1 remíza a 1 porážka. Skóre 151:21.  Trenérem byl Miroslav Urbanec a Zděnek Řehák. Vedoucím týmu byl Martin Fohl.  Nejlepším hráčem byl Vojtěch Špatenka, který byl také nejlepším střelcem týmu – dal jich rovných 40.
 
Mladší žáci „A“ (ročník 1999)
Mladší žáci ročníku 1999 hráli krajský přebor a od prvního kola se pohybovali v popředí tabulky. Nakonec skončili na krásném 3.místě za 16 výher, 3 remízy a 7 porážek. Aktivní skóre 83:60. Realizační tým byl tvořen Tomášem Keprtem, Danielem Peroutkou, Markem Trejtnarem a Martinem Hudačem.  Pro ocenění nejlepšího hráče si přišel Patrik Vaňous.
 
Starší žáci
Naši starší žáci hráli v uplynulé sezóně krajský přebor a realizační tým tvořili: Jaroslav Macko, Roman Müller a Jaroslav Sejkora. Tito trenéři se rozhodli ocenit více hráčů, kteří pomohli zachránit starší žáky v soutěži. Chtěli by tak poděkovat všem hráčům, kteří se zapojili do nelehké záchranářské akce. Po nepovedeném podzimu, kdy jsme uhráli pouze 9 bodů jsme se stali naopak mistrem jarní části krajské soutěže. Zasloužili  se o to zejména Patrik Voleský, Vojtěch Habrman, Jakub Nešický, Patrik Müller, Daniel Šindelář, Jakub Lukáš, Lukáš Sejkora, Ondřej Jankele, František Moláček a František Stránský.
 
Dorost
Náš dorost v uplynulé sezóně hrál krajský přebor pardubického kraje a jako nováček soutěže si nevedl vůbec špatně. Vydařila se mu hlavně jarní část sezóny, kdy byl vůbec nejlepším týmem v soutěži. V součtu obou částí se umístil na třetí příčce, čímž splnil předsezónní cíl umístit se do šestého místa. V sezóně 2012/2013 bude nastupovat ve společném východočeském přeboru dorostu, což je zatím nejvyšší soutěž jakou náš dorost hrál. Realizační tým je tvořen duem trenérů: Jiří Bárta a Ladislav Janda
Nejlepším hráčem uplynulé sezóny byl vyhodnocen brankář Jiří Bárta.