IV. ročník Memoriálu Vlastimila Voleského

V sobotu 23.6. se na sokolském hřišti na Lhotce uskutečnil, za účasti družstev FK Česká Třebová, TJ Baník Vamberk, TJ Lanškroun, Sokol Libchavy a Sokol Rybník, již IV. ročník Memoriálu Vlastimila Voleského, přátelský turnaj fotbalových přípravek ročník 2002 a mladší. Také letos se celý turnaj konal pod záštitou člena rady města Česká Třebová Mgr. Josefa Kopeckého, který se osobně zúčastnil v průběhu turnaje.  Sobotní počasí bylo ideální a mladí fotbalisté řádně nabuzení. Na zahájení turnaje mohly předvést své vystoupení děvčata s taneční skupiny.Vystoupení se líbilo a dívky sklidily zasloužený potlesk přítomných diváků. Po upřesnění herních  pravidel turnaje s vedoucími jednotlivých družstev již nic nebránilo slavnostnímu nástupu všech zúčastněných týmů a zahájení turnaje. Mladí fotbalisté se pustili s vervou do jednotlivých utkání. Na konci každého utkání se střílelo již tradičně po třech penaltách z každého družstva, aby si hráči procvičili střelbu na branku a brankáři mohli vyniknout při některých zákrocích. Po pravdě řečeno byly to nejnapínavější chvíle celého turnaje, neboť v této chvíli všichni nadšeně fandili a radovali se z každé střelené branky. Nejlépe se v celém turnaji dařilo mladým fotbalistům z Vamberka, kteří po třech vítězstvích a jedné remíze získali největší počet bodů a zaslouženě v turnaji vyhráli. Obhájili tak své loňské vítězství i v této věkové kategorii. Na konci turnaje byli vyhlášeni nejlepší hráči z každého družstva a všichni kluci si odnesli drobné dárky. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi brankami Marek Hruška z družstva FK Č. Třebová, nejlepším brankářem Honza Janůj z Libchav a nejlepším hráčem turnaje Šimon Linhart z Rybníka.
 
Konečné pořadí turnaje:     
1. Baník Vamberk  2. TJ Lanškroun  3. FK Česká Třebová  4. Sokol Libchavy  5. Sokol Rybník
Poděkování patří také všem sponzorům .                  
Generální sponzor CZ LOKO a.s.
Hl.sponzoři  SOR Libchavy spol. s r.o.,  Mika a.s., Eurogama s.r.o. Hl. partner  S.A.S cz prodej a servis vozů Hyundai
 
LHOTKA CUP

V sobotu 14.7. se pak uskutečnil VIII. ročník turnaje v malé kopané „ LHOTKA CUP 2012,
tentokrát v kategorii dospělých. Letošního ročníku se zúčastnilo 9 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin, kde se hrálo každý s každým. Jednotlivé zápasy určily pořadí ve skupinách a do druhé vyřazovací části byly týmy nasazeny systémem 1- 4. Z dalších bojů po základní části vypadl loňský vítěz JENSIE TEAM, který z Hradce Králové přijel letos v oslabené sestavě. Zklamáním pro domácí příznivce bylo i vyřazení domácích týmů Lhotky, které letos na pomyslné stupně vítězů nedosáhly.  

 

Konečné pořadí turnaje:                                                                   
1. Rybník   2. Kerhartice 3. Rudoltice  4. T.J. SOKOL Lhotka „B“
5. – 9. T.J. SOKOL Lhotka „A“ Arsenal sport bar, Jezevci  Burkina Faso, Jensie team
Diváci, kteří se zastavili shlédnout alespoň některý ze zápasu turnaje, byli jistě spokojeni a to i díky příjemnému občerstvení na grilu, které po celou dobu připravoval provozovatel Občerstvení u cyklostezky – letos se opékalo prasátko, kdo se nezastavil prohloupil. Při závěrečném nástupu byly oceněny nejlepší týmy a vyhlášen nejlepší hráč turnaje, kterým se stal  Erik Fischer z družstva Kerhartic.
Zbývá popřát všem fotbalovým nadšencům zdraví a herní elán a příští rok nashledanou na sokolském  hřišti na Lhotce. Kdo se bude chtít podívat na sokolské hřiště dříve může se zastavit při cestě po cyklostezce na malé občerstvení nebo je srdečně zván na některou z dalších akcí.  Poděkování patří také všem sponzorům turnaje  Generální sponzor TRAMONTA KLIMA s.r.o.
Hl. partner  autosalon CHAROUZ  prodej a servis vozů Suzuki
 
Ing. Rudolf Sýkora, předseda osadního výboru Lhotka