V letošním roce zahájil svoji první sezónu RCR BIKE TEAM Česká Třebová. Členové tohoto cyklistického týmu se zúčastnili několika závodů v blízkém okolí i v různých koutech České republiky. Samozřejmostí byla i účast na Cyklomaratonu v České Třebové, kterého se zúčastnilo 11 členů týmu. Naše dresy byly vidět i na stupních vítězů.

V blízkém okolí jsme se zúčastnili například Bikemaratonu v Ústí nad Orlicí nebo závodu Cyklo Maštale v Proseči. I na těchto závodech se někteří členové týmu dostali na stupně vítězů.
Asi nejvzdálenějším závodem, kterého jsme se v letošním roce zúčastnili, byl Král Šumavy startující v Klatovech. Do Západních Čech se vydalo 8 členů týmu a svými výsledky si vybudovali výborné startovní pozice pro příští rok.
Dalšími závody, kterých jsme se zúčastnili, byl například seriál Kolo pro život v Koutech nad Desnou, Praha-Karlštejn, Manitou Železné hory, Valtické cyklobraní a další. Zástupce jsme měli i na jednom z nejtěžších závodů v ČR – Rallye Sudety v Teplicích nad Metují.
Příští rok bychom se chtěli zúčastnit nejen výše zmiňovaných závodů, ale i třeba některého celého seriálu/poháru závodů.
Myslíme si, že sezóna 2012 byla úspěšným začátkem. Za to je ovšem třeba také poděkovat

všem našim partnerům a sponzorům za jejich podporu a spolupráci.

Městu Česká Třebová, cyklofirmě RCR BIKE Česká Třebová, společnosti KLAHOS s.r.o., společnosti CZ LOKO, a.s. , společnosti ELEKTRIZACE ŽELEZNIC PRAHA, a.s. , firmě FAJNCOM s.r.o., firmě KCK Cyklosport-Mode s.r.o.- FORCE, firmě BESTA TRADE s.r.o. , firmě STŘEŠNÍ SYSTÉMY s.r.o. a sportovní firmě SILVINI s.r.o.

 

Bližší informace k naší činnosti, výsledky a fotografie najdete na týmovém webu www.rcrbiketeam.cz.
RCR BIKE TEAM