Zpráva z  hokejbalu                                                                 

Lokomotiva si v I. Národní připsala první body


Kohouti se poprvé v letošní sezoně představili před domácím publikem. A nakonec se radovali z vydřeného jednobrankového vítězství nad dlouholetým rivalem z Poličky. Po třech kolech se českotřebovský tým posunul po třech kolech na osmou příčku tabulky druhé nejvyšší soutěže.  

TJ Lokomotiva Česká Třebová - SK Kometa Polička 2:1 (0:0,2:0,0:1)

Po bezbrankové první třetině šli domácí do vedení zásluhou Rybky a druhou branku v síti přidal v přesilové hře Matěj Švec. Hostům se podařilo v závěrečné části výsledek zkorigovat na rozdíl jediné branky, ale to bylo naštěstí pro kohouty vše. Po volném víkendu vyplněném reprezentační pauzou, přivítají opět hráči Lokomotivy na svém hřišti v Benátkách v sobotu 29.9 od 14.00 hráče ze Vsetína.

A jak viděl utkání hostující trenér Pavel Štefka :

„Z naší strany to nebyl dobrý zápas, dostali jsme dvě branky z toho jednu v oslabení. Obranná fáze byla celkem v pořádku a Petr Škoda podal velmi dobrý výkon, ale směrem dopředu nán nevycházelo téměř nic. Na zjednodušení a efektivitě hry útočníků musíme zapracovat, přesilovky jsou z naší strany zatím taky špatné. Bojovnost, nasazení a snaha nám nechybí, ale naše hra je zatím hodně kostrbatá“.

Branky : Rybka, M. Švec
Střely: 20:16, vyloučení: 6:6, využití přesilovek: 1:0