Z Moravské Třebové Kohouti body nepřivezli                  
Moravská Třebová - Česká Třebová 6:0 (1:0, 3:0, 2:0)

Branky: 4. Muselík (Koláček), 35. Řehulka (Štefan), 40. Kučera (Tregler), 40. Řehulka (Maška), Koláček), 41. Koláček (Maška), 42. Berčák (Pezda).
Nejlepší hráči: Řehulka, Koláček – Kopečný.                      
Rozhodčí: Padevět – Barvíř, Mrázek. Vyloučení: 7:9. Využití: 1:0. Oslabení: 1:0. Diváků: 290.
 
Moravská Třebová: Vydržel – Kutmon, Štefan, Rajnoha, Arnošt, Polák, Doseděl – Faltus, Koláček, Řehulka – Muselík, Berčák, Pezda – Tregler, Kučera, Zeman – Maška.
 
Česká Třebová: Kaplan - Jambor, Matys, Novotný, Krejnus, Řezáč, Šťastný – Hemský,Vlček, Váně – Černý, Provaz, Doha – Mlejnek, Kopečný, Hašek – Vojáček, Kiac.
 
Domácí se ujali vedení ve 4. minutě, kdy se pohotovým příklepem trefil zkušený Muselík – 1:0. O tři minuty spálil gólovou příležitost Koláček, stejně dopadl českotřebovský útočník Provaz, kterého poslal do šance Mlejnek. Moravská Třebová měla převahu, nicméně do černého se podruhé trefit nedokázala. Ve 12. minutě zachránila brankáře Kaplana pravá tyčka, štěstí stálo na jeho straně při šancích Zemana, Treglera a zejména Muselíka, který minul prázdnou českotřebovskou branku. V závěru první třetiny pykal obránce Jambor (19:04) a Vlček (19:45).
V úvodu druhé třetině se hosté úspěšně bránili 65 vteřin ve třech proti pěti, přežili i následné oslabení ve čtyřech (41 vteřin). Ve 24. minutě, po vyloučení Mlejnka, se do slibné šance dostal Provaz, kterého vychytal pozorný góĺman Vydržel. Na druhé straně se o pár okamžiků později vyznamenal Kaplan, který zmařil gólovou šanci Koláčka.
Druhou branku inkasovali Kohouti v čase 34:21, a to ve chvíli, kdy měli výhodu jednoho hráče v poli. Po hrubé chybě Novotného se v roli kata představil útočník Řehulka – 2:0. Závěr druhého dějství, to byl pro Kohouty menší horor. V čase 39:07 vyvážel puk Provaz, kterého ve středním pásmu nezajistil Novotný a bylo zle, další zaváhání potrestal Kučera – 3:0. Hosté se ještě nestačili vzpamatovat a v čase 39:21 dostali z hole Řehulky čtvrtý gól – 4:0.
Na začátku třetí dvacetiminutovky se situace opakovala. V čase 40:43 využili domácí přesilovou hru, když se trefil Koláček – 5:0. Za pouhých padesát vteřin, v čase 41:33, přidal další branku Berčák – 6:0. Hosté se snažili vstřelit alespoň čestný gól, jenže jim nebylo přáno. Největší příležitost měl ve 48. minutě Vlček, radost mu zkazil domácí brankář Vydržel. V závěru hosty podržel gólman Kaplan, který se vytáhl při šancích Zemana a Mašky.
 
HLAS TRENÉRA:
Pavel Táborský (Česká Třebová): „Je to škoda. Domácí sice měli převahu, ale téměř dvě třetiny jsme s nimi drželi krok a měli naději na dobrý výsledek. Bohužel jsme doplatili na hloupé individuální chyby.“
Další zápas odehrají Kohouti v neděli 27. října doma s Pardubicemi.
 
www.kohouti-ceskatrebova.cz