KOSMETICKÉ STUDIO TÁŇA                                          


10. října to bylo právě deset let, kdy módní přehlídkou ESSENCE byla do Kosmetického studia Táňa slavnostně uvedena značka DECLÉOR Paris 

Historie značky DECLÉOR začala v roce 1974, i když její původní název byl CLEOR (počáteční písmena francouzských slov Zlatý klíč, který otevírá chrám krásy). Filozofie značky byla “Be more than skin-deep” což je idiom, který se dá přeložit jako “být krásný zvenku i zevnitř”. Každá iniciativa byla založena na pohodě těla, pleti a duše. Členové prvního týmu značky byly kosmetička, lékařka, učitelka shiatsu a aromaterapeutka. Znalosti jednotlivých oborů umožnily použití inovátorského přístupu při výrobě rostlinných léčebných přípravků, 100% přírodních, bez konzervantů a barviv. Tato ultra aktivní denní séra s názvem AROMESSENCE, která aplikovala před nanesením denního krému, měla fenomenální úspěch.

Řada AROMESSENCE se stala vlajkovou lodí značky Decléor ---Paris--- a její sláva rostla po celém světě. Hlavními dvěma pilíři značky DECLÉOR se staly Léčebné přípravky a Produkty péče o pleť a tělo. V roce 2000 se majitelem značky stala skupina japonská Shiseido Group, která umožnila vznik výzkumných a vývojových laboratoří a především expanzi na nové trhy v Asii a postupy masáží jak kosmetických, tak tělových jsou založeny na umění terapeutických, hluboce relaxačních masáží. Dnes je DECLÉOR největší kosmetickou aromaterapeutickou značkou na světě. Získal několik nejvyšších cen Beauty Vogue Awards a v letošním roce na mezinárodním sympóziu ve Španělsku hned dvě křišťálové sošky nejvyššího uznání.

 

TYP pro všechny čtenáře: u ošetření francouzskou kosmetikou Decléor , masáž zad v ceně ošetření !!!

 

Dárky pro Vás: Zákaznice nad 70 let již tři roky využívají k ošetření léčivou konopnou kosmetikou Cannaderm fototerapii v hodnotě 300,- Kč zdarma ! Do konce roku využijte možnost 50% slevy u trvalé na řasy !

Na dárkové poukazy, vánoční balíčky i ošetření můžete uplatnit poukazy TICKET Benefit, UNIŠEK a CLADHOC

Těším se na vaši návštěvu  Táňa   www.studiotana.cz kontakt: 776 793 552