Fotbalové výsledky mládeže FK Česká Třebová                

(23.9.-29.9.)

 

starší žáci

Datum: 18.9.
pohárové utkání v Chocni
Sestava:                                                SRB                       KLAZAR      
KRÁSA             SEJKORA                 ŠPATENKA           PŮLKRÁBEK
JAKŠ                BROULÍK                  VAŇOUS               GREGOR           
VRTAL  střídání  – MOTL
FK Česká Třebová – FK Choceň   3 : 0 (3 : 0)  Branky:  9´- Srb,  23´- Vaňous,  60´- Krása
Hodnocení trenérského týmu:
Soupeře jsme jasně přehráli a bylo jen škoda, že utkání neskončilo větším rozdílem.  Jaroslav Macko
 
Datum: 29.9.
Mistrovské utkání v České Třebové
Sestava:                                     MOTL                             HORÁK
SEJKORA       PECHÁČEK               ŠPATENKA        HERZLÍK(56´KŘEPELA)
BROULÍK          ŘEHÁK                      VAŇOUS            GREGOR           
VRTAL
připraveni  – KLAZAR,  JAKŠ,  SRB,  RŮŽIČKA, KLUMPAR, ŘEHOŘ, KŘEPELA       
 
FK Česká Třebová – Pardubičky   2 : 3 (1 : 2)
branky – 14´- Sejkora,  45´- Motl
V dalším utkání jsme přivítali těžkého soupeře z Pardubiček. Hned v 8´ uniká rychlonohý útočník naší obraně 0:1. V 12´ se dopustíme chyby a neodkopnutý míč soupeř uklízí pohodlně na naší brány 0:2. Poté se nadechneme k mírnému tlaku, střelu Pecháčka vyráží hostující brankář. Dočkáme se již ve 14´kdy krásnou přihrávku za obranu využívá aktivní Sejkora 1:2. Ve 27´Sejkora trefuje břevno. Poté jde sám na brankáře Motl, ovšem pouze ho nastřeluje.
Ve druhé půli se obraz hry nemění a tak jsou pěkné akce na obou stranách. My ovšem ve 45´ vyrovnáváme stav na 2:2. Po krásném centru Horáka neuhlídal horkou bramboru soupeřův gólman a Motl s jeho pomocí dopravuje míč za jeho záda. Bohužel soupeř zanedlouho opověděl rychlým brejkem a opět jde do vedení na 2:3.
Dokonce zbývalo ještě 10´ ale tutovou šanci si již nevytvoříme. Zápas to byl kvalitní z obou stran a ovšem štěstíčko se přiklonilo na soupeřovu stranu.
 
Mladší žáci  

Datum: 29.9. - mistrovské utkání v České Třebové
Sestava: Botek Dominik, Deml Jan, Flídr Jan, Fohl Dominik, Glaser Tomáš, Hýbl Lukáš, Hýbl Vojtěch, Jiřánek Jakub, Hruška Marek, Jílek Tomáš, Sýkora Jakub
 
Česká Třebová – FK Pardubičky  6  : 0  (3 : 0)
Branky:  Flídr 2x, Hruška 2x, Glaser, Hýbl L.
Hodnocení trenérského týmu:
Utkání proběhlo zcela v naší režii, hráči si vytvořili dostatek brankových příležitostí, které buď těsně minuly soupeřovu branku, anebo je vychytal výborný hostující brankář. O jasné převaze našeho týmu hovoří i poměr střel na branku 23/2, rohové kopy 17/3 a zákroky brankářů v poměru 4/18.  Pochvalu za předvedený výkon zaslouží všichni hráči domácího celku. Martin Glaser
 
Starší přípravka  A  

Datum: 29.9.  turnaj v Chrudimi
Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, AFK Chrudim, FK Pardubice, FK Letohrad
Sestava: Karlík, Vašata, Deml, Štichauer, Krása, Štosek, Horák, Jebavý
Utkání: 

FK Česká Třebová 1

14 : 0

 Letohrad

Branky:Krása 7x,Štichy 3x,Štosek 2x,Deml,Horák

FK Česká Třebová 1

2 : 3

 Pardubice 1

Branky: Štosek 2x 

FK Česká Třebová 1

2 : 8

 Pardubice 2

Branky: Štosek 2x

FK Česká Třebová 1

4 : 4

 Chrudim

Branky: Krása 2x, Štichy, Horák

 

Sestava: Rybka, Hýbl, Bezdíček, Mikulka, Kolář M., Kolář Š., Klíma, Neugebauer, Hamerník, Synek

Utkání:

 

FK Česká Třebová 2

2 : 6

 Letohrad

Branky: 2x Hýbl

FK Česká Třebová 2

0 : 9

 Pardubice 1

Branky: 

FK Česká Třebová 2

0 : 5

 Pardubice 2

Branky: 

FK Česká Třebová 2

0 : 9

 Chrudim

Branky:

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA B  


Datum: 28.9. 2013 - turnaj v Moravské Třebové  
Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, Sokol Libchavy, Slovan Moravská Třebová
Sestava: Stach, Šmíd, Mísař, Koktavý, Polášek, Fečko, Lepša, Linhart, Farago, Fajt

Utkání:

FK Česká Třebová 

      0:8

Moravská Třebová

Branky :

FK Česká Třebová 

9:3

Libchavy

Branky :5xPolášek, 2xLepša, Fečko, Šmíd

Hodnocení trenérů:

V sobotu 28.9. nás čekalo již  čtvrté kolo krajské soutěže přípravek, tentokrát jsme zavítali na hřiště Moravské Třebové. Úvod prvního zápasu proti domácímu celku nám vůbec nevyšel, když jsme inkasovali hned v první minutě. Tato branka určila celý vývoj utkání. V tom se naši hráči snažili o konstruktivní pojetí hry plné přihrávek směřujících k zakončení a soupeř pouze vyčkával na chyby v naší rozehrávce, využíval fyzické vyspělosti v osobních soubojích a dával jednoduché branky z autových vhazování. Konečný stav 0:8 je k nám hodně krutý a absolutně neodpovídá dění na hřišti. Hráčům jsme po tomto utkání vytýkali pouze nedostatečnou komunikaci, kdy jsme si špatně přebírali hráče soupeře a také bojácnost v soubojích, ta na hřiště rozhodně nepatří.

Začátek druhého utkání proti týmu z Libchav jsme zachytili mnohem lépe než v prvním případě a po samostatné akci Poláška vedli 1:0. Tato branka dodala klukům sebevědomí, ze kterého těžili celý první poločas. Hráči předváděli solidní kombinaci a po ztrátě míče dobře napadali. Právě dobré napadání nám přineslo druhou branku, kterou vstřelil pro tým skvěle pracující Fečko. Třetí branku přidal ve čtrnácté minutě Polášek a určil tak poločasový stav. Druhá půle začala stejně jako ta první, tedy gólem Poláška po pěkném uvolnění na levé straně. Poté se osmělil i soupeř a po nedůrazu v naši obraně koriguje na 4:1. O minutu později po akci celé pětice předložil Polášek míč Lepšovi a ten s jeho nabídkou naložil jako zkušený střelec. Za stavu 5:1 si vybíráme slabší chvilku, ve které dvakrát inkasujeme po identických situacích. Poslední odpor soupeře zlomil opět Polášek, který křižnou střelou propálil všechno, co mu stálo v cestě.  O dvě minuty později se z dálky pěkně trefil Šmíd. Do konce zápasu jsme přidali ještě dvě branky, když se podruhé prosadil Lepša a z trestného kopu chytrým obstřelem Polášek. Tento turnaj opět prokázal fakt, že naším největším problémem je nedůraz v osobních soubojích s urostlejšími hráči soupeře. Herně jsme zatím nepropadli proti žádnému soupeři a proto i hodnocení turnaje nemůže být negativní.  František Mikeš

mladší přípravka


Datum: 28.9.2013                            

turnaj v Chrudimi

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, FK Pardubice , FK OEZ Letohrad, AFK Chrudim

Sestava: Jelínek-Fritscher ,Petrán- Macák, Ptáček, Kocián, Navrátil- Tulis, Barbořák           

Utkání:

 

FK Česká Třebová 

5 : 2

Letohrad

Branky :Tulis Honza 2x,Kocián Libor 2x, Ptáček Filda

FK Česká Třebová 

0 : 1

Pardubice 1

Branky : 

FK Česká Třebová 

10 : 0

Chrudim

Branky :Kocián 2x,Barbořák 2x ,Macák 2x, Tulis, Ptáček, Petrán, Navrátil

FK Česká Třebová

1 : 2

Pardubice 2

Branky: Macák

Hodnocení trenérů: turnaj byl celkově dobrý,výsledkově jsme nepropadli,jen mě mrzí první zápas ve kterém si kluci prohrát nezasloužili a myslím si, že si z tohoto turnaje odvezli cenné zkušenosti ,jak po fotbalové stránce ,tak i po výchovné,protože musíme brát že kluci se pořád fotbalově učí.   Příští turnaj odehrajeme v sobotu 5.10. na domácím hřišti ,proti opět velice silným prvním týmům Pardubic a,b a Vysokému Mýtu.  Přijdte klukům fandit v co nejhojnějším počtu,budeme to ted určitě potřebovat.
Petr Bambušek-trenér

mladší přípravka B 


Datum: 28.9.2013  turnaj v Moravské Třebové

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, FK Slovan Moravská Třebová, TJ Sokol Libchavy

Sestava: Bečička Jakub - Bartoň Ondřej, Preisler Lukáš, Kapoun Martin, Kubát Jiří, Mazura Tomáš, Špatenka Patrik, Honl Tadeáš.

Utkání:

FK Česká Třebová 

3:7

Mor. Třebová

Branky : Bartoň, Honl, Kubát

FK Česká Třebová 

6:6

Libchavy

Branky :  4x Kubát, Honl, Špatenka

Datum: 28.9.2013  turnaj v Chrudimi
Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, FK Pardubice , FK OEZ Letohrad, AFK Chrudim
Sestava:          Morkes Lukáš -  Bureš Josef, Chmelař Kryštof, Hýbl Lukáš, Brejcha Štěpán - Jelínek Jakub, Šmíd Jakub, Kovář Vojtěch, Petr Lukáš.
Utkání:

FK Česká Třebová 

0:6

Letohrad

Branky :

FK Česká Třebová 

1:7

Pardubice 1

Branky :  Jelínek

FK Česká Třebová 

3:3

Chrudim

Branky : 2x Jelínek, Kovář

FK Česká Třebová

0:9

Pardubice 2

Branky:

Hodnocení trenérů: Dopolední turnaj krajské soutěže v Moravské Třebové jsme odehráli proti příjemným soupeřům domácích fotbalistů a týmu Libchav. V prvním zápase, který se hrál za sychravého počasí a mlhy, jsme tahali za kratší konec, ale tři vstřelené branky byly odměnou za bojovný výkon. Ve druhém utkání jsme opět nechali soupeře z Libchav utéci o dvě branky, přesto zlepšeným výkonem ve druhé polovině utkání jsme vybojovali cenný bod a hlavně vstřelili šest branek. Pozici lídra týmu ( lídr týmu má právo oblékat dres s číslem 10 ) potvrdil Jirka Kubát, který vstřelil celkem pět branek. Dalšími pozitivními prvky v turnaji bylo plnění pokynů všemi hráči na hřišti a výrazně zlepšený výkon brankáře Kuby Bečičky oproti předchozím turnajům.

K odpolednímu turnaji krajského přeboru jsme vyrazili do Chrudimi, kde nás čekali těžší soupeři z Letohradu, Chrudimi a Pardubic. Proti věkově, fyzicky i fotbalově vyspělejším soupeřům jsme moc šancí neměli, přesto jsme se mohli radovat ze čtyř vstřelených branek a také z prvního bodu v sezóně v krajském přeboru po remíze s domácí AFK Chrudim. I po tomto turnaji je nutno vyzdvihnout bojovnost hráčů, plnění pokynů od trenérů a disciplínu na hřišti i mimo něj. Sázka na lídra týmu se nám vyplácí i v druhé polovině týmu a Kuba Jelínek si ji i v tomto turnaji třemi vstřelenými brankami a zejména předvedeným výkonem plně zasloužil.

Pochvalu si za víkendové turnaje zaslouží celý tým, přesto nám oba turnaje opět odhalily množství rezerv a chyb, na kterých je nutno pracovat. Některé rezervy, zejména ve fyzické a mentální připravenosti, je však nutno si s nejvyšší citlivostí a trpělivostí odžít a odtrpět J.

                                   Martin Kapoun