Českotřebovský deník 283/2013 (24.11.)                               
Českotřebovská Kristýnka Pavelová – Nečasová, natáčí v Brně v pořadu  Déčko jógu pro děti. Podívejte se na internet, je úžasná.
decko.ceskatelevize.cz/joginci.
Internetové hřiště České televize pro malé i velké děti. DP
 
Tak nám zrušili městskou kartu                                                                                                          

Nedávno jsem jel parkovat do městských  podzemních garáží pod terminálem na nám.J. Pernera. Vytáhl jsem městskou kartu a při příložení se objevila hláška „KARTA NEPLATNÁ“. Bylo mi to divné, máme na ní ještě přes 800 bodů. Nechal jsem si vytisknout lístek s myšlenkou, že to karty asi dnes nebere. Za několik dní se situace opakovala. To už mi bylo hodně divné. Vznesl jsem tedy dotaz na provozovatele. Odtud mi bylo sděleno, že podle obchodních podmínek a blablabla… mi byla bodová hodnota smazána. Tak jsem nelenil, protože nejsem trvalým bydlištěm v České Třebové a na internetových stránkách fy. Eko-Bi jsem skutečně našel obchodní podmínky pro městskou kartu. Ale. Já svou kartu dostal darem, když se spouštěl Peklák v roce 2006. Přivítali jsme, když se karta mohla začít používat i na ZIMNÍM STADIONU a v KTYTÉM BAZÉNU. Pak přišel ještě terminál. Velmi rádi jsme zde utráceli své body, ale že v roce 2010 někdo vytvoří obchodní podmínky(pokud čtete pozorně, je to 4roky po vydání mé karty) a tam uvede, že karta musí být minimálně jednou za dva roky nabita, abych nepřišel o bodové konto, zdá se mi to nehorázné. Píše se tam něco o tom, že by tam měla být uvedena doba platnosti bodového konta. Na mé kartě samozřejmě nic není. Takové to podmínky mohou být někde v zimních střediscích v horách, ale ne v městském systému. Já nemám s firmou EKO-Bi žádnou smlouvu na městskou kartu a nebyl jsem seznámen z žádnými obchodními podmínkami, proto se mi zdá jako vrchol nehoráznosti, aby mi tato firma sebrala mé peníze, vložené na tuto kartu. Já nejsem povinen navštěvovat stránky na internetu a hledat zda jsou nebo nejsou k danému produktu nějaké podmínky, to bych měl s daným produktem obdržet při jeho koupi. Když jsem pak zjistil, že postižen nejsem jen já, ale že lidí je víc, rozhodl jsem se napsat tento dopis a zveřejnit ho. Nejsem tak bohatý, aby si mohl pořizovat předražené služby. Zbývalo mi tam ještě přes 800,-Kč, a pokud vám takhle přispělo víc lidí, tak fy. Eko-Bi  přeju hezké vánoce. A doufám, že se podělí alespoň se zaměstnanci na městských sportovištích, kteří ponesou největší část kritiky rozzlobených zákazníků. R.V.
 

Závody v bazénu v České Třebové

V bazénu v České Třebové se 23.- 24.listopadu 2013 bojovalo o nejlepší časy ve společném krajském přeboru Pardubického a Královéhradeckého kraje.  Závody byly pro žákovskou kategorii kvalifikací na Mistrovství ČR žactva.
Na celkovém zisku  57 medailových umístění v individuálních disciplinách se podíleli Lukáš Chovan,Michal Kotnour, Ondřej Krňávek, Vojtěch Krňávek, Vojtěch Novotný, Jan Pipek, Jakub Švíř, Matěj Švíř, Adam Vágner, Tomáš Valenta, Barbora Pražáková a Eliška Štichauerová.
Ve štafetě na 4x 50 polohová štafeta získali žáci stříbro a 4x50 volný způsob zvítězili. Závody měly bezproblémový  průběh, náš plavecký oddíl je známý kvalitním a zkušeným sborem rozhodčích. Poděkování také maminkám plavců, které po dva dny zajišťovaly občerstvení pro trenéry a rozhodčí.   
Podle zaplavaných časů je předpokladem, že na Mistrovství ČR žactva 14.-15.prosince  se kvalifikují  Tomáš Valenta, Matěj Švíř, Adam Vágner, Vojtěch Krňávek, Vojtěch Novotný, Eliška Štichauerová a Barbora Pražáková. Přivezou medaile???  
Mladší žáci mají republiku o týden dříve a snad se v Plzni na startu objeví 5 českotřebovských plavců- Denis Hýbl, Gábina Valentová, Natálka Stránská, Jan Vinkler a Vašek Kovář.
 
Vánoční turnaj v bendy již po osmadvacáté

Ve středu  25.12 od 8 do 8.15 se můžete do tradičního turnaje přihlásit a buly v úvodním utkání bude vhozena po losování v 8:30.
Startovné je 400,- Kč všechny týmy obdrží diplomy a ty nejlepší i věcné ceny – vítěz si odnese do dalšího turnaje putovní pohár.
Hrací systém a délka zápasů - dle počtu přihlášených mužstev. Turnaj bude hrán dle tradičních pravidel turnaje, rozhodčí z řad hokejbalistů. Týmy odevzdají uzavřené soupisky prostřednictvím svých kapitánů před zahájením turnaje!
Věci pro brankáře (lapačka a vyrážečka) budou případně k zapůjčení.
Info na ballct.ic.cz - hlavním pořadatelem turnaje je Petr Kvasnička.

 

 

.