Českotřebovský deník 287/2013 (28.11.)                                
Akce –
Sleva časové vstupy do terminálu Jan Pernera Česká Třebová                            

Termín akce:                           1. 12. 2013 až 28. 2. 2014
Zlevněné artikly:        Roční parking                            4 000,-                                                         (původní cena 6 000,-)
                                                                                  6 měsíční parking       3 000,-                        (původní cena 4 000,-)
                                                                                  3 měsíční parking       2 000,-                        (původní cena 2 400,-)
Platnost zlevněných artiklů:
Karty platí ode dne zakoupení, doba platnosti je dle zakoupeného artiklu (příklad: 14. 12. 2013 zakoupen „Roční parking“ platí do 13. 12. 2014  23:59 hod., obdobně u dalších artiklů)
Bonus:                      Při zakoupení artiklu „Roční parking“ dostane zákazník parkovací kartu na Staré náměstí a parkoviště u ČSOB zdarma
Výdejní místa:            Pokladna č. 4 v odbavovací hale ČD stanice Česká Třebová
                                 Pokladna Zimní stadion
                                 Pokladna Krytý plavecký bazén
                                 Pokladna Ski areál Peklák       
Za správnost: Ing. Miloslav Cink, jednatel                                                                                                Dne 27. 11. 2013

 

Volné byty k pronájmu na Farářství

1) Karta volného bytu v domě čp. 1112 - ulice Jana Drobného
2) Karta volného bytu v čp. 1110, v ulici na Trubech

Důležité upozornění:
Městská knihovna informuje své návštěvníky 

Upozorňujeme na uzavření knihovny z důvodu stavebních úprav dětského a dospělého oddělení v termínu od 5. prosince do 17. prosince. Čítárna je již uzavřena, denní tisk a přístup na internet v omezeném provozu na půjčovně pro dospělé.
Provoz na Pobočce Parník nebude omezen. Všechny výpůjčky, které měly být v tomto termínu vráceny budou automaticky prodlouženy do konce tohoto roku (do 31. prosince 2013).
Celá akce je naplánována tak, aby omezení provozu bylo co nejkratší. Věříme, že změnou budete potěšeni a bude vyvážena zvýšením kvality našich služeb a prostředí obou oddělení.
Zároveň přejeme Všem příjemně strávené vánoční svátky, nejlépe nad dobrou knihou.

 

Reakce na článek o žárovkách

Sběrný dvůr sice máme, ale poněkud z ruky a běžet s jednou úspornou žárovkou několik km, to asi není to pravé. Ale v prodejnách elektro lze nefunkční žárovku vrátit a koupit si novou. Jak to řeší řetězce a jestli přijímají také rozbité úsporky nevím. Ale nejsou to jen úsporky, co zamořují přírodu a zdroje pitné vody. Nedávno jsem v popelnici nahoře, kdy popelnice již nešla dovřít, uviděla plno prošlých léků.  Léky jsem vzala a odnesla do lékárny kam patří a divím se, že to lidé ještě stále nevědí. Není to až takový problém, lékáren je ve Třebové plno a jsou dostupnější než sběrný dvůr. Ale někomu zřejmě nevadí, že si léků mohou všimnout děti  a namíchat si smrtelný koktejl.   VV