Degustace vín v kavárničce U Tygra                                      

Českotřebovská kavárnička U Tygra v Klácelově ulici zahájila počátkem měsíce listopadu letošního roku prodej stáčených vín. Ta jsou určena ke konzumaci přímo v kavárně, ale  její návštěvníci si je mohou odnést i s sebou domů  a to po celou  otevírací dobu.
V rámci zavedení těchto vín do nabídky kavárny se zde  uskutečnila ve středu  20. listopadu 2013 akce nazvaná „Degustace vín“. Návštěvníkům kavárny bylo postupně představeno deset druhů  značkových vín všech barev, pocházejících z Vinařství Novosedly Vinofol, která kavárně vína dodává.
Návštěvníci ochutnávali a hodnotili.  Degustační akci zde uskutečnila Jana Hrubá, obchodní zástupce výše uvedeného vinařství. Ochotně odpovídala na dotazy přítomných návštěvníků, týkajících se jednotlivých značek vína.
Akce se setkala se zájmem přítomných, vína chutnala a tak není tajemstvím, že v sortimentu kavárny se co nejdříve objeví i nabídka vín lahvových  uvedeného výrobce.                                                                                                                               Martin Šebela