Fotbalové výsledky mládeže FK Česká Třebová                   

 (29.10. - 3.11.)
starší žáci 2.11.2013
Mistrovské utkání v Holicích
sestava:
MOTL KRÁSA
HERZLÍK PECHÁČEK VAŇOUS KRÁSA
BROULÍK ŘEHÁK ŠPATENKA GREGOR
VRTAL
střídali – KLAZAR, JAKŠ, ŘEHOŘ, KŘEPELA

 

Česká Třebová - Holice 3 : 1 ( 1:1 )
 
branky: 63´JAKŠ
 
Hodnocení trenérského týmu:

 

Soupeř využil našeho zaváhání hned v začátku zápasu a v 1´prohráváme 1:0. Poté jsme v prvním poločase převzali iniciativu, ovšem jen po vápno. Šancí bylo na obou stranách pramálo.  Ve druhé půli nás soupeř zaskočil rychlým gólem únikem přes střed hřiště a ve 40´ prohráváme již 2:0. Kluci to zaskočilo a některé i dokonce zlomilo. Přestali jsme se nabízet ba i kombinovat. Na 3:0 inkasujeme v 57´ a zápas je rozhodnut. V 63´ korigujeme na 3:1, jmenovitě Dominikem Jakšem dorážkou z malého vápna.
Jaroslav Macko

 
MLADŠÍ ŽÁCI A 2.11.2013
 
Mistrovské utkání v Holicích
Sestava: Deml Jan, Flídr Jan, Fric Šimon, Glaser Tomáš, Hýbl Lukáš, Hýbl Vojtěch, Jiřánek Jakub, Pražák Petr, Hruška Marek, Štos David, Gremlica Tobiáš

 

Česká Třebová – Holice 7 : 0 (5 : 0)
 
Branky: 3x Gremlica, 3x Flídr, Hruška

 

Hodnocení trenérského týmu:
Poslední zápas podzimní části jsme zvládli na výbornou podle výsledku, ovšem začátek utkání tomu nenasvědčoval. Náš tým zaspal prvních 10 minut a jen díky výbornému zákroku gólmana jsme v první minutě neprohrávali o gól. Od této chvíle jsme přestali chybovat a naše hra se zpřesnila. Obránci si velmi dobře poradili s dorážejícími útočníky soupeře, a kombinačně se dokázali uvolnit z tlaku. Klukům také vycházeli finální přihrávky na útočníky, kteří dnes v koncovce nechybovali. Musíme pochválit i hráče soupeře, nepodlehli nepříznivému skóre a důrazně hráli do poslední minuty.
Za předvedený výkon zaslouží pochvalu celý tým!
Martin Glaser
MLADŠÍ ŽÁCI B  3.11.2013
Mistrovský turnaj v České Třebové
Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, Zámrsk, Sloupnice, Ústí nad Orlicí
Sestava: Lukáš Vítek, Daniel Vítek, Tobiáš Gremlica, David Štos, Jakub Pácha, Matěj Štosek, Adrián Krága, Tomáš Jílek, Jakub Štichauer, Matěj Deml, Jakub Sýkora, Marek Hruška, Matěj Hildebrand, Vojtěch Šmíd

 

Utkání:
Česká Třebová – Ústí nad Orlicí 2 : 1 (1:0) Branky: Hruška, Štichauer
Česká Třebová – Zámrsk 3 : 1 (1:0) Branky: 3x Štichauer, 2x Gremlica, Hruška, Šmíd, Hildebrand
Česká Třebová - Sloupnice 6 : 1 (3:1) Branky: 3x Hruška (p.k.), Štichauer,Šmíd, Sýkora
 
Hodnocení trenérského týmu:
 
Turnaj v České Třebové byl odehrán za odpadlý turnaj z 14.9. Místo Brandýsa, který se odhlásil, bylo pozváno družstvo Ústí, které doplnilo počet týmů na čtyři.
Ve všech zápasech jsme nastoupili o jednoho hráče méně, z důvodu větší vytíženosti našich hráčů. Kluci se snažili kombinovat se snahou zakončit. Několik akcí bylo velice zdařilých, ale stále nám chybí větší důraz před brankou, se snahou prosadit se. Všechna utkání jsme většinou odehráli na polovině soupeře a měli hru plně pod kontrolou. Musíme ale dále pracovat na přesnosti a rychlosti našich akcí.
Chlapce chválíme za předvedené výkony a vystupování na turnaji.
Miroslav Štichauer