Krasobruslařský klub hlásí:


Závody Dvůr Králové nad Labem 14.12. 2013
Je tomu už rok, co se krasobruslařský klub Česká Třebová poprvé zapsal na startovní listinu na závody Brusličky. Oproti minulému roku, kdy startovala naše jediná závodnice, tentokrát se do Dvora Králové nad Labem vydalo bruslařek šest.
Ještě než začal samotný závod, stál před děvčaty obtížný úkol – vyslyšet hlasité volání budíka o půl čtvrté a vydat se na cestu. Ale zvládla to bez nejmenších problémů.
V kategorii „Benjamín“ bylo přihlášeno 13 závodnic a za náš klub startoval jediný Benjamínek – Radka Hůlková. Tréma naštěstí byla jen před startem a svou volnou jízdu zajela krásně bez chyb. Ostatní závodnice sice zařadily obtížnější prvky, ale nevyvarovaly se pádů a chyb, a proto můžeme opět s radostí napsat: Radka vyhrála!
Další kategorie „Cvrček“ byla obsazená 16 závodnicemi a za náš klub se vydala do boje ostřílená pětice. Hlavně s krédem zajet jízdu s radostí. Všem třebovským cvrčkům to na ledě slušelo a bez výjimky podaly krásné výkony. Tréma však bohužel u dvojice našich holčin úřadovala i na ledě a ovlivnila jinak moc pěkné jízdy.
Výsledné pořadí kategorie „Benjamín“  1.místo – Radka Hůlková
Výsledné pořadí kategorie „Cvrček“: 7. místo – Nikča Orlichová  8. místo – Štěpánka Čadová  11. místo – Vendulka Absolonová  13. místo – Míša Stránská  14. místo – Simča Foffová