RCR BIKE TEAM se připravuje na novou sezónu              

Členové českotřebovského týmu horských kol RCR BIKE TEAM se pilně připravují na další sezónu. Během zimních měsíců je to především individuální příprava, u některých v podobě běhu, běhu na lyžích, ale někteří neslezou z kola ani v zimě. Příprava je také doplněna návštěvou bazénu a posilovny. Většinou v posilovně se nás poté schází více a zde v kolektivu je i často probírána individuální příprava. Začátkem února proběhl několikadenní pobyt v Jeseníkách, kde se každý podle své výkonnosti věnoval především běžeckému lyžování, někteří to doplnili i lyžováním sjezdovým, pěšími vycházkami.
Věříme, že jarní počasí bude příznivé a všichni už se během března budeme plně věnovat cyklistice. Na konec března má tým také naplánován několikadenní pobyt na jižní Moravě, který bude zaměřený především na objemové najíždění kilometrů a bude to zároveň období, po kterém přijde asi nejnáročnější část tréninku – intenzita.
První závod, který má tým ve svém kalendáři, je dubnový závod Chřibská MTB 50.
Další informace o týmu a jeho činnosti najdete na týmovém webu www.rcrbiketeam.cz.
Rádi bychom opět poděkovali našim partnerům a sponzorům, kteří náš tým dále podporují i pro nadcházející sezónu 2013, protože bez nich by činnost týmu na této úrovni nebyla možná. Za třebovské a regionální - cyklofirma RCR Bike, dále firmy Klahos spol. s.r.o., CZ Loko, a.s. , KSK spol. s.r.o. , Midas spol. s.r.o. , Mika a.s. , Fajncom s.r.o. , Střešní systémy s.r.o. Za ostatní Elektrizace železnic Praha a.s. , Besta Trade spol. s.r.o. , KCK Cyklosport – Mode spol. s.r.o. – značka FORCE, Profil bicycles CZ spol. s.r.o. – značka MRX, Silvini spol. s.r.o.
                                                                                 RCR BIKE TEAM Česká Třebová