Plavci v Hradci


Uplynulý víkend 16.-17. března  2013 se v Hradci Králové na zrekonstruované padesátce  konal tradiční 23. ročník Jarní ceny, na který se kvalifikoval netradičně velký počet našich závodníků. Družstvo 13 plavců podalo velmi dobré výkony, téměř všichni si zaplavali své osobní rekordy, některé časy znamenaly velké zlepšení, takže pochvala a spokojenost.
Eliška Štichauerová vybojovala v nelehké konkurenci zlaté medaile na 100 m prsa a 100 m volný způsob, přidala 2x třetí místo na 100 m znak a 200 m polohový závod a 2x skončila na 4. místě.  Překvapením  byla bronzová medaile Vojty Novotného na 100 m prsa, protože po delší absenci  z důvodů nemoci mu to na tréninku moc nejelo.
Závodů se zúčastnilo 260 závodníků z 29 oddílů  z Polska a České  republiky. Závodilo se v žákovské, dorostenecké a seniorské kategorii. Byly to první velké závody jarní sezóny a téměř každý víkend do konce května následují další.
V termínové listině tedy  nemohou chybět ani závody , které pořádá náš oddíl 13. a 14. dubna 2013. Na 27. ročník Ceny Třebovské Lokomotivy zveme do českotřebovského bazénu-přijďte se podívat a povzbudit domácí závodníky!