Fotbalové výsledky mládeže FK Česká Třebová                 

(1.4.-7.4.)
 
STARŠÍ ŽÁCI 

6.4. 2013 mistrovské utkání - Pardubice  (odehráno v Ohrazenicích - UMT)
sestava:   ANTES( 59´VAŠINA)   KLUMPAR (55´ PAŘÍZEK)
AL ZOURI          EZR         POPELKA          STOLÍN
TRIBULA        VAŇOUS        KULAVÝ             HORÁK( 66´KRÁSA)    MOLÁČEK
připraveni :  KLAZAR, VAŠINA, PAŘÍZEK, KRÁSA

 

Pardubice B - FK Česká Třebová      4:1 (0:0)   branky : 66´ - Popelka
Hodnocení utkání:
Na první jarní utkání jsme zajížděli na soupeře z Pardubic. Hned od začátku bylo jasné, že 1. utkání bude těžký oříšek. Prvních 10 minut se odehrálo spíše ve středu hřiště. Běžela 18´ a do první akce se dostává aktivní Antes, kdy šel sám na gólmana. Bohužel si míč předkopává příliš. Poté soupeř vystrkuje růžky a po rohu se k odraženému míči dostal obránce a dělovkou z 20m nechává vyniknout Fandu Moláčka. Ve 30´ještě pardubický útočník se naštěstí netrefuje tak jak by chtěl a nachází pouze rukavice našeho brankáře.
Ve druhé půli se událo vše podstatné. Ve 41´ necháváme uniknout hráče, který pěkným centrem nachází volného útočníka před naší brankou 1:0.  V 62´ se zase orientuje pardubický útočník ve velkém vápně  a zvýšuje tak na 2:0 pěknou technickou střelou. Hned o minutu déle byli ještě hůř. Opět centr ze strany a naše dezorientovaná  obrana jen všemu přihlíží 3:0. Na 3:1 pak snižuje jedinou naší brankou Matěj Popelka střelou z ucti hodné dálky. Poté jsme hráli vabank, ale bohužel jsme nedokázali pořádně vystřelit na soupeřovu branku. Pardubice ještě pak zvýšily svůj náskok na 4:1  v poslední minutě.
Kluci nehráli špatné utkání, ovšem soupeř potrestal naše chyby ve vápně  a díky tomu vyhrál zaslouženě.
Další zápas hrajeme v sobotu 13.4. od 10:45 na domácí půdě a přivítáme soupeře z Dolního Újezda.
 
Mladší žáci 

6.4. mistrovské utkání Pardubice Ohrazenice
Sestava:
Borek Matěj,  Deml Jan, Flídr Jan, Glaser Tomáš, Gregor Matěj, Herclík Filip, Hýbl Lukáš, Hýbl Vojtěch, Jiřánek Jakub, Řehák Sedrik,  Řehoř Michal, Špatenka Vojtěch.
Česká Třebová – Pardubice B 7:2 (5:0)
Branky: Špatenka Vojtěch 3x, Jiřánek Jakub, Flídr Jan, Herclík Filip, Gregor Matěj
Hodnocení trenérského týmu:
Naše první jarní utkání, jsme začali velkým tlakem a soupeř nevěděl kam dřív skočit. Už ve 4. minutě jsme vedli 3-0 a do konce poločasu náš náskok narostl ještě o dvě branky a skóre bylo 5 - 0. Hned na začátku druhého poločasu jsme vstřelili šestou branku, ale to bylo na dlouhou dobu z naší hry vše. Pardubice  hru srovnali a místy nás přehrávali a dokázali dvěma góly snížit na 6-2. Až v poslední minutě jsme se prosadili a zápas ukončili brankou na konečných 7- 2.
Za předvedený výkon zaslouží pochvalu celý tým!
 
Starší přípravka A 

6.4. TURNAJ  CHOCEŇ – 4.místo
Zúčastněné týmy: Choceň, Litomyšl, Horní Jelení,Zámrsk, Letohrad,Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Dobříkov
Utkání ve skupině:
Č.Třebová - Ústí n/O                         1:3 ( Štichauer)
Č.Třebová  - Letohrad                       5:2 (Štichauer 3x, Deml, Pácha )
Č. Třebová - Dobříkov                       4:2  (Štichauer 2x, Deml, Hruška)
Semifinále:   Č.Třebová – Litomyšl   2:2  ( Štichauer,Hruška ),  penalty: 0 : 1
O třetí místo:   Č. Třebová - Choceň  4:7  (Deml, Štichauer, Hruška, Janík)
hodnocení trenérů:  Se třemi porážkami jsme na turnaji skončily čtvrtí a to není zrovna na pochvalu. Před námi skončili všichni, které můžeme potkat v kvalifikaci, nebo ne finálovém turnaji o přeborníka kraje. V utkání s Chocní jsme propadli ve druhé půlce, kdy jsme si nechali dát 6 branek během 10 minut.
 
Ještě výsledky dospělých:
"A" mužstvo prohrálo v Lanškrouně 2:1, před týdnem prohrálo na UMT v Ústí nad Orlicí , kde nám zdejší  hřiště nahrazovalo "domácí prostředí" zřejmě jen částečně.  Utkání s Vysokým Mýtem  skončilo 0:5. Další utkání se již budou hrát na trávníku Pod Jelenící, v sobotu hostí FK Česká Třebová Moravany, hraje se od 16:30 hodin