Fotbalové výsledky mládeže FK Česká Třebová                  


 (29.4.-5.5.)

 

STARŠÍ ŽÁCI

5.5. mistrovské utkání v Litomyšli

Sestava:

.                                          GREMLICA    JANKELE

                                     KRÁSA EZR    STOLÍN       AL ZOURI                  

TRIBULA( 44´VAŠINA, 65´ Klazar)  KULHAVÝ      HORÁK   VAŇOUS( 44´BROULÍK)                 

                                                          MOLÁČEK

Připraven: Motl

 

Litomyšl  - Česká Třebová 1:3(0:0)

Branky: 46´Kulhavý, 55´Ezr, 70´Gremlica

Hodnocení trenérského týmu:

Další zápas jsme zajížděli na očekávaný duel s Litomyšlí. Prvních 10 minut bylo spíše jen oťukávání se a soupeřova střela ve 14´ byla spíše výjimkou.  V 16´ ovšem Stolín ve vápně nachází ideálně Gremlicu  a ten trefuje tyč. Ve 26´ opět Gremla uniká obraně, ovšem jeho myšlenka přehodit gólmana skončila i překopnutím branky.       

Ve druhé půli jsme se osmělovali čím dál více a bylo vidět, že kluci chtějí v Litomyšli vyhrát.  Avšak ve 36´  naše obrana zaspala a rychlý brejk skončil naším šokem 1:0. To ovšem kluky vůbec nepoložilo, ba naopak. Ve 46´ centruje aktivní Broulík z pravé strany a chybu gólmana potrestal Lávy střelou do prázdné branky 1:1. 55´ pro změnu centruje aktivní Gremlica a následuje opět dorážka, tentokrát od Oldy Ezra 1:2. Poté se soupeř ještě chtěl pokusit o zvrat, ovšem marně dobýval již naší pozornou  obranu včela Davida Kulhavého. V 70´ještě upravuje Gremlica na 3:1, kdy využívá chyby brankáře a z cca 25m trefuje prázdnou branku. Utkání kluci zvládli na jedničku a zaslouženě vyhráli.

Jaroslav Macko

 Mladší žáci A

5.5. mistrovské utkání v Litomyšli

Sestava:

Borek Matěj, Deml Jan, Cejnar Filip, Flídr Jan, Fohl Dominik, Glaser Tomáš, Gregor Matěj, Herclík Filip, Hýbl Lukáš, Hýbl Vojtěch, Jiřánek Jakub, Řehoř Michal, Řehák Sedrik.

 

Litomyšl  - Česká Třebová 1:9 (0:2)

Branky: Flídr 4x, Řehák 2x, Cejnar, Fohl, Jiřánek   

Hodnocení trenérského týmu:

V dnešním utkání jsme potvrdili roli favorita a po zásluze jsme vyhráli vysokým skóre. Po celý zápas naši hráči produkovali kombinační hru, ze které vyplynuli gólové situace a následné zakončení, bylo řešeno většinou do prázdné branky. Od našich kluků bylo vidět odhodlání a vůle po vítězství. O naší produktivitě vypovídá i 17 střel na branku soupeře a několik neproměněných gólových situací.  

Za předvedený výkon zaslouží pochvalu celý tým, obzvláště pak Deml, Řehák, dále Herclík za velmi dobrou hru v záloze a Flídr, který dokázal vsítit soupeři čtyři branky.

Martin Glaser

 

Mladší žáci B

Soupeři: Brandýs nad Orlicí, Rybník

Sestava :  Cejnar Filip, Fohl Dominik, Glaser Tomáš, Hýbl Vojtěch, Půlkrábek Ondřej, Růžička David, Řehák Sedrik, Jǐřánek Jakub, Vítek Lukáš.

Výsledky :

Česká Třebová – Brandýs 5:0 (3:0)

Branky: Řehák 2x, Jiřánek, Fohl, Hýbl

Česká Třebová – Rybník 0:2 (0:0)

Hodnocení trenérského týmu:

Dnešní turnaj se nám velmi těžko hodnotí, protože výsledek není vždy dobře vypovídající ukazatel o hře týmu. Naši hráči tvořili, měli snahu hrát a oba zápasy odehráli na polovině soupeře. Oba zápasy jsme odehráli bez střídání na těžkém blátivém, promočeném terénu, i to musíme hodnotit kladně.
Co bylo špatně byla naše koncovka a výkon některých hráčů. Naši hráči neproměňují jasné gólové šance, a že jich za zápas s týmem Rybníka bylo požehnaně. Rady trenéra si neberou k srdci a situace řeší po svém. Dále nás mrzí, že někteří hráči nepodávají odpovídající výkon a tím srážejí celý tým a dojem z turnaje.

Martin Glaser

 

Starší přípravka A

5.5. TURNAJ  Česká Třebová

 

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, OEZ Letohrad, FK Hlinsko, FK Vysoké Mýto

Sestava: Lukáš Vítek, Daniel Vítek, Matěj Deml, David Štos,Tobiáš Gremlica, Marek Hruška, Matěj Hildebrand, Filip Neugebauer, Tomáš Jílek, Jakub Pácha, Jakub Sýkora, Matěj Štosek, Šimon Klímek, Jakub Vašata, Matěj Krása, Miloslav Hýbl, Vojta Šmíd, Jakub Štichauer

Utkání:

FK Česká Třebová A

4 : 0

Letohrad

branky: Gremlica 2x, Štos, Pácha

FK Česká Třebová A

8 : 0

Hlinsko A

branky: Hruška 2x,Štichauer 2x, Deml, Klímek, Pácha 2x

FK Česká Třebová A

9 : 0

Hlinsko B

branky: Gremlica, Pácha, Hildebrand 2x, Štichauer 2x, Hruška 2x, Deml

FK Česká Třebová A

6 : 1

Vysoké Mýto A

branky: Hruška 2x, Klímek 2x, Gremlica, Pácha

FK Česká Třebová A

4 : 2

Vysoké Mýto B

branky: Gremlica 2x, Klímek, Štichauer

FK Česká Třebová B

2 : 4

Letohrad

branky: Gremlica 2x, Štos, Pácha

FK Česká Třebová B

3 : 4

Hlinsko A

branky: Štosek, Hildebrand, Jílek 

FK Česká Třebová B

3 : 0

Hlinsko B

branky: Šmíd, Štosek, Krása

FK Česká Třebová B

2 : 5

Vysoké Mýto A

branky: Krása 2x

FK Česká Třebová B

2 : 5

Vysoké Mýto B

branky:  Šmíd, Krása

hodnocení trenérů:

   Turnaj se odehrál na domácí půdě a klukům se herně i výsledkově dařilo. Náš první tým vyšel ze vzájemných soubojů neporažen a i druhý tým si nevedl špatně. Je jen opět škoda nevyužitých jasných střeleckých příležitostí a několika individuálních chyb vyplývající z nižší koncentrace v utkání.

   Klukům patří pochvala za předvedenou hru a rodičům za povzbuzování.

Miroslav Štichauer

 

 

 

Starší přípravka B

4.5. TURNAJ  Žamberk

 

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, 1.FC Žamberk, SK Zámrsk, FK Dolní Dobrouč

 

Sestava: Karlík Radim, Bezdíček Adam, Hýbl Miloslav, Hamerník Ondřej, Vašata Jakub, Horák Dominik, Krása Matěj, Kolář Šimon, Kolář Matěj, Klíma Zbyněk

 

Utkání:

FK Česká Třebová – SK Zámrsk       4:3 

Branky: Krása Matěj 2x, Hýbl Miloslav, Vašata Jakub

FK Česká Třebová – FK Dolní Dobrouč  9:1

Branky: Horák Dominik 4x, Krása Matěj 2x, Kolář Šimon, Kolář Matěj, Klíma Zbyněk

FK Česká Třebová – 1.FC Žamberk      6:0

Branky: Krása Matěj 2x, Kolář Matěj 2x, Kolář Šimon, Horák Dominik

 

hodnocení trenérů:

  

  V sobotu 4.května jsme odehráli v Žamberku turnaj, kde byli naším soupeřem kluci a holka ze Zámrsku, Dolní Doubrouče a domácí hráči. Na úvod nás čekal po tělesné stránce velmi výrazný soupeř, s kterým jsme však, narozdíl od podzimního zápasu s tímto soupeřem, dokázali odvést nebojácný, kolektivní a velmi kvalitní výkon. Dalo by se říct, chytrost zvítězila nad hrubou sílou. Ve druhém utkání nás čekal hratelnější soupeř, proti kterému jsme, i přes některé kaňky na kráse (s malým k, velké K bez připomínek), dokázali udržet kvalitní hru z prvního zápasu. V tomto zápase dostali větší příležitost hráči, kteří nebývají tolik vytíženi a myslím, že se této příležitosti zhostili se ctí. V neposlední řadě můžeme my všichni oslavit zápis do historie našeho týmu, když náš nenápadný útočník Zbynďa vstřelil svůj první turnajový gól. V posledním zápase proti domácímu Žamberku naši kluci dominovali (i Domino). Viděli jsme spoustu krásných akcí, které skončili gólem a spoustu těch, které mohli skončit gólem, ale nebuďme neskromní. Za celý náš realizační tým musím všechny kluky pochválit za nasazení, bojovnost, touhu po vítězství a fotbalovost, která v jarních zápasech konečně dorazila do hlav našich kluků a která se jich snad už nepustí.

 

                                                                                                           Krása Roman   

 

Mladší přípravka A

5.5. TURNAJ  Česká Třebová 

 

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, OEZ Letohrad, FK Hlinsko, FK Vysoké Mýto

Sestava: Stach, Mísař, Koktavý ,Šmíd ,Polášek ,Farago , Fečko , Linhart, Lepša , Fajt, Rozlívka

Utkání:

FK Česká Třebová A

4 : 4

Vysoké Mýto

branky: 2x Linhart, Polášek, Lepša

FK Česká Třebová A

2 : 6

Hlinsko

branky: Polášek , Lepša

FK Česká Třebová A

12 : 1

Letohrad

branky: 5x Polášek, 3x Šmíd , 2x Koktavý,   Lepša , Fečko

 

hodnocení trenérů:

   První utkání s Vysokým Mýtem pro nás začalo velice dobře, během osmi minut jsme vedli 3-0 a soupeře jsme nepustili do jediné vážnější šance. Ale poté přišly dvě zbytečné chyby v obraně a soupeř snížil na 3-2 a začal se fotbalově rvát o výsledek. Na začátku druhé půle přišel šok v podobě gólu do naší sítě přes celé hřiště ,když hostující brankář napálil míč a náš brankář vůbec nereagoval. Vedení na naší stranu opět překlopil Lepša, když výhoz brankáře zachytil na prsa a z první rozvlníš síť. Hosté v závěru utkání ještě přitlačili a dokázali vyrovnat na konečných 4-4.                                                                                                             

    První půle druhého zápasu s Hlinskem vypadala velice nadějně. Brankář nás podržel dobrými zákroky, kluci makali, bojovali. Start do druhé půlky nám ale vůbec nevyšel, jakoby ztráta koncentrace, opět naše slabiny v obranné fázi, kdy špatně pokrýváme hráče soupeře a dvě branky v naší síti. Pak se naše hra úplně sesypala a soupeř ještě vstřelil dva góly.                                                                                                                         Poslední zápas s Letohradem přinesl hru ke koukání z naší strany. Soupeře jsme jednoznačně přehráli. Kluci si zastříleli, předvedli několik pohledných akcí a snažili se o kombinaci s množstvím přihrávek.                 

    Pochvalu za dnešní turnaj zaslouží celý tým. Vyzdvihnout, ale musíme výkony u naší obranné dvojice Polášek, Šmíd, kteří dobře podporovali útočníky a ještě dokázali střílet branky. A také naše útočné duo Lepša , Linhart za bojovnost kterou si dokázali připravovat brankové příležitosti.                                                         

    Příští týden v neděli zajíždíme k dalšímu kolu krajského přeboru do Hlinska, kde nás budou čekat opět silní soupeři, tak doufejme ,že opět nezklameme a předvedeme pěkný fotbal.

                                                                                                                                               Daniel Pospíšil

                                                                                                                              as.trenéra

 

Mladší přípravka B

5.5. TURNAJ  Česká Třebová

 

Zúčastněné týmy: FK Česká Třebová, OEZ Letohrad, FK Hlinsko, FK Vysoké Mýto

Sestava:

Utkání:

FK Česká Třebová B

10 : 5

Vysoké Mýto

branky:Macák a Tulis 4x, Petráň, Barbořák

FK Česká Třebová B

4 : 7

Hlinsko

branky: Macák 2x, Barbořák,Tulis

FK Česká Třebová B

12 : 2

Letohrad

branky: Macák 5x, Tulis 4x a Barbořák 3x

 

hodnocení trenérů:

Tento turnaj se našemu mužstvu, i přes prohru s Hlinskem,  vydařil. K tradiční bojovnosti přidali i fotbalovost. Dařilo se jim kombinovat a dopouštěli se jen minima chyb při bránění. K vždy k dobře hrajícímu Macákovi se přidali i ostatní nominovaní hráči. Zejména potěšil výkon Petráně a Fritschera, kteří sehráli určitě nejlepší turnaj ve své krátké kariéře. V důležitých momentech prvního a druhého zápasu nás podržel brankář Jelínek. Doufejme, že na povedený výkon navážou naši chlapci a v příštím turnaji.

                                                                           Zpracoval: Jiří Pásek ml.