Dětský den v hasičárně

Po dlouholeté odmlce znovu uspořádaný dětský den pro veřejnost v hasičské zbrojnici                           

Po loňském roce, kdy jsem uspořádali v hasičské zbrojnici dětský den pro známé a kamarády, který se vydařil, řekli jsme si, že letos uspořádáme dětský den i pro veřejnost, a to 2.června od 14hod.v hasičské zbrojnici v Chorinově ulici.
Děti měli nachystáno celkem 12 soutěží, tou 13 bylo malování obrázků na obličej. Dále děti mohli shlédnout pohádky promítané z projektoru a využít nové dětské hřiště, které si zde odbylo svoji premiéru.
Pro děti byly soutěže nachystané převážně v garáži z důvodu případného nepříznivého počasí. Stříkání vodou, střelnice a zbytek atrakcí bylo venku, avšak také zastřešených. Nakonec se však ukázalo, že obavy ze špatného počasí byly zbytečné a celá akce se vydařila až na pár maličkostí na jedničku.
Pořádající hasiči, po zkušenostech z loňského roku, se připravili na návštěvu zhruba 80 dětí. To vše se odvíjelo od počtů odměn, diplomů, občerstvení atd.. Postupem času po začátku se začalo ukazovat, že odhadované počty dětí se nenaplnily. Celkem nás totiž navštívilo zhruba 140 dětí.  Muselo se tedy začít s improvizováním a doplňováním diplomů, odměn a všeho, co bylo pro děti nachystané. Vše se však podařilo zvládnout a věříme, že všechny děti odcházely spokojené s velkým zážitkem a příjemně prožitým odpolednem. Pokud se na někoho nedostalo u nějaké atrakce, přijměte omluvu a na příští rok se určitě ještě lépe připravíme.
Poděkovat bychom chtěli sponzorům akce, a to firmě PRINTO, KAVÁRNIČCE U TYGRA, maminkám Petře Felcmanové, Janě Vrabcové, Žanetě Miškolciové, Aleně Fojtíkové, Evě Broulíkové, Martině Miškolciové a všem návštěvníkům, kteří přispěli do kasičky na DOBROVOLNÉ VSUPNÉ.
A největší dík patří všem, kteří se na přípravě a průběhu akce podíleli. Doufáme, že opět za rok se u nás v hasičské zbrojnici sejdeme znovu. Veškeré fotky dětí u soutěží naleznete na stránkách hasičů Česká Třebová: http://www.hasici-ct.cz/
SDH Česká Třebová,  Michal Janza