Ocenění nejlepších hráčů fotbalové mládeže


V úterý proběhlo na stadionu Pod Jelenicí vyhlášení nejlepších hráčů v jednotlivých kategoriích za sezónu 2012/13. Slavnostní ukončení sezóny a zhodnocení jednotlivých kategoriích muselo pro nepřízeň počasí netradičně proběhnout v kryté hale. To však nic neměnilo na programu. Nejprve proběhly srandovní soutěže, kterých se zúčastnili všichni kluci. Kluci si při nich užili srandy a když soutěžili jejich trenéři, tak mohutně povzbuzovali.

Zahájení vyhlášení se ujal předseda FK Česká Třebová pan Dobromil Keprt. Poté vystoupili naši nejmladší hráči se svým tanečním vystoupením pod vedením trenérky Veroniky Cinkové a dokázali, že fotbalisté neumějí pouze kopat do míče. Pak kulturní část programu doplnily dívky ze skupiny Šárky Prossové. Po zhodnocení jednotlivé kategorie, mohlo dojít k předání malého poháru pro nejlepšího hráče. Nejlepším hráčům předávali cenu zástupci firem, kteří svým finančním příspěvkem pomáhají k rozvoji mládeže v našem klubu, za což jim patří poděkování.

 

Výsledky jednotlivých kategorií:


Mladší přípravka „C“ – Vojtěch Hýbl – cenu předávala paní Pavlína Kolářová jednatelka společnosti Hostalek-Werbung spol. s r.o.

Mladší přípravka „B“ – Jakub Macák – cenu předávala paní Alice Hurtová majitelka soukromé pohřební služby

Mladší přípravka „A“ – Daniel Šmíd – cenu předal pan Jaroslav Voltner jednatel společnosti Pirell s.r.o.

Starší přípravka „B“ – Matěj Krása – cenu předal majitel lékárny Arnika pan Martin Glaser

Starší přípravka „A“ – Marek Hruška – cenu předal pan ing. Jan Morávek ředitel společnosti  Mika a.s.

Mladší žáci „B“ – David Růžička – cenu předal Daniel Sloupenský jednatel společnosti DS Intex s.r.o.

Mladší žáci „A“ – Vojtěch Špatenka – cenu předal pan Petr Zemek ředitel nákupu a logistiky firmy CZ LOKO a.s.

Starší žáci – David Kulhavý – cenu předal pan Pavel Klacl spolumajitel společnosti Klahos spol. s.r.o.

Dorost – cenu předal pan ing. Miloslav Cink a trenéři vyhlásili nejlepším hráčem celé mužstvo

 

Na závěr všichni hráči dostali sladkou odměnu a tímto byla sezóna 2012/13 ukončena. Všem hráčům přejeme krásné prázdniny. Trenérům patří poděkování za péči, kterou svým svěřencům věnovali po celý rok. Také děkujeme rodičům a rodinným příslušníkům, kteří vytvářejí podmínky pro své děti. Těšíme se na novou sezónu a přejeme si aby byla neméně úspěšná jako ta letošní.

Sportu zdar a fotbalu zvláště.

Miroslav Štichauer