RCR BIKE TEAM má skvělé výsledky                                 


Členům českotřebovského týmu horských kol RCR BIKE TEAM se v první půlce sezóny velmi daří. Poctivá zimní příprava a několikadenní jarní soustředění na jižní Moravě v průběhu března, bylo dobrým základem, a projevuje se velmi pozitivně na výsledcích některých našich závodníků. Nejdůležitějšími závody první půlky sezóny byly určitě takové velké podniky jako Birell Bike Vysočina / SP a ČP v maratonu /, Král Šumavy, Cyklo Maštale a v neposlední řadě domácí závod VC v cyklomaratonu Česká Třebová. Na tyto jsme se někteří soustředili, jako na hlavní závody první půlky sezóny 2013 a myslím, že jsme v nich obstáli velmi dobře. Skvělými výsledky jsou např. 8. místo Michala Vágnera na Birell Vysočina  na 80km trati v kat. muži 30-39let , 15. místo Pavla Vašaty na stejné trati v kat. 40+ . Dále 8. místo zajel také Tomáš Hruška na trati 42km v kat. muži 40+ a Jirka Mikulecký 18. místo v kat. 19 a starší.

Dalším skvělým výsledkem bylo 10. místo Tomáše Hrušky na Králi Šumavy, které zajel na 70km trati v konkurenci 172 závodníků na startu kat. 40+ a v celkovém pořadí závodu se podařilo 3 členům týmu umístit mezi top 35 závodníky ze 709 startujících. Upřímná radost J

Velmi se dařilo i na závodní trati v Maštalích, kde se Michalu Vágnerovi podařilo zajet 3. místo v absolutním pořadí i v kategorii. Navíc se 4 závodníci z našeho týmu umístili v prvních 30 nejlepších. Největším očekáváním byl pochopitelně domácí podnik v našem městě, který se velmi vydařil především počasím a organizací celého závodu. Trať byla opravdu, jako vždy velmi pěkná a dobře připravená, s kvalitními „stoupáky“  a sjezdy. Závodí se tu opravdu dobře a neudělali jsme ani ostudu J ve výsledkových listinách. 3. místo Jirky Mikuleckého, 4. místo Michala Vejdy v absolutním pořadí tratě 34,5km a 7. místo Michala Vágnera na trati 65km je toho důkazem. Dobré výsledky zajeli také naše holky. Jana Jiroušková na trati 34,5km a v týmu pro závody horských kol hostující Monika Simonová na trati 65km.

Velmi hezké a milé výsledky máme také v našich dětských kategoriích i u ostatních členů týmu.

V neposlední řadě musíme opět poděkovat našich partnerům a spolupracovníkům za jejich podporu. Velmi si toho vážíme, protože bez této spolupráce by toto vše nebylo možné.

Více informací najdete na našem webu :  www.rcrbiketeam.cz

Jinak všem přejeme krásné dny plné slunce a pro děti i rodiče pěkné nadcházející prázdniny a dovolené.

Za tým i cyklofirmu RCR BIKE  Tomáš Hruška