V. Bleší trhy skončily úspěchem

Tyto Bleší trhy se nesly v absolutně rozlišné náladě, než tomu bylo doposud. Zásadní bylo spojení akce se dnem dětí (HURÁ PRÁZDNINY), kterou pořádalo MATEŘSKÉ CENTRUM ROSA s občanskými sdruženími jako byl KYNOLOGICKÝ KROUŽEK JAVORKA, ITALSKO-ČESKÉ sdružení LINGVIA GROUP a NADĚJE
Sdružení byla zapojena do akce pro děti, každé dítko dostalo lístek se kterým muselo projít všechna stanoviště.  Od 15:00 začala hrát mladá a nadějná kapela POTATO PANCAKES, zahrála něco okolo deseti různých písní. Po nich to rozjela známá Českotřebovská kapela THE POPS, která předvedla jak své tak i převzaté písně . Hudba přilákala na lavičky mnoho lidí a tak jsme se již domluvili na jejich dalším vystoupení na příštích Bleších trzích, které se budou konat 21.9.2013.
Bleší trhy byly opravdu úspěchem, již v 14:40 bylo plno a minimálně 15 prodejců nabízelo jak různou ručně tvořenou bižuterii tak i starší věci, které předtím leželi na půdě ladem.
Těšíme se opět na Vaší další návštěvu Bleších trhů, která nabídne jak hudební doprovod tak i představení místních občanských sdružení.
21.9.2013 od 14:00 -18:00 opět v sobotu.                                                                Martin Saifrt, fotografie Martin Šebela