Přátelský turnaj fotbalových přípravek

Memoriál Vlastimila Voleského – V.ročník
na Lhotce se vydařil na jedničku

V sobotu 22.6.2013 se na sokolském hřišti na Lhotce uskutečnil za účasti družstev  Baník Vamberk, FK Česká Třebová, TJ Lanškroun, TJ Jiskra Ústí nad Orlicí a Sokol Rybník, přátelský turnaj fotbalových přípravek. Po celotýdenním dešti konečně v sobotu povykouklo tolik očekávané sluníčko a pořadatelům se podařilo připravit trávník do velmi solidního stavu.

 

Po osmé hodině se začínají sjíždět první účastníci turnaje a jako zázemí jim slouží zdejší tělocvična.

 

Po upřesnění herních  pravidel turnaje s vedoucími jednotlivých družstev již nic nebrání slavnostnímu nástupu všech zúčastněných týmů. Minutou ticha uctili všichni účastníci památku pana Vlastimila Voleského, který patřil dlouhá léta k obětavým členům zdejšího Sokola.
Ještě přání štěstí a hry v duchu fair play a již může akreditovaný rozhodčí pan Karel Hovorka zahájit první zápas.
 
Konečné pořadí turnaje:       1. Jiskra Ústí nad Orlicí
                                            2. Baník Vamberk
                                            3. TJ Lanškroun
                                            4. FK Česká Třebová
                                            5. Sokol Rybník
Zápasy sledovalo více jak 50 diváků především z řad rodičů hráčů a celá řada cykloturistů, kteří si tak zpestřili chvíli odpočinku na svém výletě. Diváci se jistě nenudili, nasazení malých fotbalistů bylo obdivuhodné. Bylo to jistě příjemně strávené dopoledne.
Při závěrečném nástupu byli předány všem účastníkům drobné dárky, vyhlášeni nejlepší hráči jednotlivých týmů, nejlepší brankář a střelec turnaje.
Záštitu převzal hejtman Pardubického kraje JUDr Martin Netolický, který na závěr předal ceny a zúčastnil se i společného fota s hráči i pořadateli. Zbývá popřát všem mladým nadějným fotbalistům zdraví a herní elán a příští rok zase třeba nashledanou na sokolském hřišti na Lhotce. Poděkování patří také všem sponzorům turnaje. Hlavní sponzoři : Urban technik s.r.o. a MIKA a.s.
                                                                                                                                                             Výbor T.J. Sokol Lhotka

 

 

Naši kluci z České Třebové