Poliklinika Česká Třebová otevřela novou lékárnu            

11. září 2013, Česká Třebová: V lékárně Polikliniky Česká Třebová to ještě voní novotou. Teprve dnes zde totiž byla slavnostně přestřižena stuha, a tím symbolicky otevřena nová LÉKÁRNA AGEL. Ačkoliv je lékárna součástí polikliniky již od roku 1995, prošly nyní prostory rozsáhlou modernizací. Přestavba LÉKÁRNY AGEL trvala devět dnů a díky rekonstrukci se návštěvníci mohou těšit na nové moderní prostory.

Nová lékárna nabízí nejen moderní a příjemné prostředí se širokým sortimentem léčiv, ale také odborné poradenství v užívání léků, potravinových doplňků a dalších farmaceutických výrobků. Díky modernizaci prostor bude rovněž uspořádání jednotlivých produktů přehlednější. Budova je bezbariérová, a tak si zde mohou přijít vyzvednout své léky také vozíčkáři. „„Kromě širšího sortimentu léků a potravinových doplňků, máme  pro veřejnost připraven také věrnostní program,“ uvedl vedoucí lékárny PharmDr. Tomáš Brettler.

Poliklinika Česká Třebová je zařízením poliklinického typu, které zajišťuje ve svém regionu léčebně preventivní péči ambulantního typu vykonávanou praktickými lékaři a ambulantními specialisty a pracovně lékařskou službu pro organizace a firmy.