KABELOVÁ TELEVIZE informuje:                                

 

1.)    Společnost KABELOVÁ TELEVIZE CZ s.r.o. rozšířila od 1. září 2013 spektrum svých služeb o mobilní služby. Tyto služby poskytuje jako virtuální mobilní operátor pod označením „KT mobil“. Vlastní provoz sítě je zajišťován prostřednictvím technologického zázemí společnosti Vodafone.

2.)    Veškeré informace o mobilních službách Vám jsou k dispozici na internetových stránkách www.ktcz.eu – je zde uveden popis služeb, aktuální ceník včetně zahraničních a roamingových zón, odpovědi na nejčastější otázky, všeobecné obchodní podmínky, postupy pro nastavení telefonu včetně nezbytných informací o portaci – přenosu telefonního čísla od stávajícího poskytovatele.

3.)    V průběhu měsíce září byl všem abonentům kabelové televize v České Třebové zaslán dopis s informacemi o zavedení nových mobilních služeb. Součástí dopisu byla žlutá SIM karta a informační leták s podrobným popisem nových cenově zvýhodněných balíčků, které obsahují mobilní a televizní služby. Již v tuto chvíli pro Vás připravujeme  rozšíření mobilních služeb o doplňkové tarify.

4.)    Kombinované balíčky mobilních a televizních služeb „MOTEO“ a „MOTEZ“ jsou výhodné pro všechny abonenty kabelové televize, kteří při jejich aktivaci získají slevu více jak 100,- Kč měsíčně na televizní služby.

5.)    Tarify KT mobil - Sólo a Tým jsou dostupné na celém území České republiky. Využívání  přípojky kabelové televize není podmínkou. Individuální tarify tedy můžete doporučit i svým příbuzným a známým mimo Českou Třebovou - například do Chomutova, Ostravy nebo Znojma. Měsíční paušální poplatek je od 69,- Kč, volání za 0,70 Kč za minutu v rámci sítě KT mobil a do ostatních sítí za 1,60 Kč (ceny vč. DPH).

6.)    Tarify KT mobil - Sólo (od 69,- Kč do 249,- Kč měsíčně podle volných jednotek) jsou výhodné pro všechny, kteří v současné době platí u stávajícího mobilního operátora měsíční paušální poplatek kolem 300,- Kč a moc netelefonují. V případě, že si objednají službu KT mobil a zachovají svůj stávající způsob využívaní mobilního telefonu, mohou měsíčně ušetřit až 200,- Kč.

7.)    Uživatelé mobilních telefonů, kteří platí měsíční paušální poplatek kolem 300,- Kč       a telefonují  více  do  všech  sítí,  mívají často měsíční vyúčtování  ve výši  350,- Kč  až  480,- Kč. V případě, že si objednají službu KT mobil a zachovají svůj stávající způsob využívaní mobilního telefonu, mohou ušetřit měsíčně až 150,- Kč.

8.)    V případě objednání služby KT mobil se žlutou SIM kartou lze dosáhnout roční úspory v rodinném rozpočtu dle bodu 4.) a 6.) nebo 7.) až několik tisíc korun.

 

      Porovnejte si Vaše současné vyúčtování za mobil  s nabídkou KT mobil.    

                                  Budete překvapeni, kolik můžete ušetřit!

 

                                                                                       

                                                                                        Ing. Ervin Wacník

                                                                                       jednatel společnosti