Českotřebovský deník 247/2014 (18.10)                               

Den otevřených dveří v Kosmetickém studiu Táňa proběhl 17.10.

Ač proběhl šotek v tisku a datum byl uvedený jinak, Den otevřených dveří to nijak neohrozilo. Proběhl s nejvyšší účastí jaká kdy na takovéto akci v kosmetickém studiu byla. Mrzí mě pokud někdo přišel v nesprávně uvedeném termínu a nemohl si s námi tuto atmosféru vychutnat a odnést si slíbené dárky. Pro ně tedy snad jen informace co se v Kosmetickém studiu Táňa změnilo a o čem jsme si povídali.  V nabídce Kosmetického studia Táňa bylo zastoupení a nabídka české kosmetiky Cannaderm, německé kosmetiky Rosa Graf a francouzské luxusní kosmetiky Decléor. Po zralé úvaze a přehodnocení nabídky jsem se rozhodla pracovat pouze s  francouzskou kosmetikou, která právě teď slaví 40. výročí a pro návštěvníky k této příležitosti zaslala dárky a nabídku vánočních dárkových kazet s velmi výhodnou cenou a kufříkem jako pozornost. Pracovat s kosmetickými produkty firmy Decléor byla pro mne vždy prestižní záležitost, protože dostat její zastoupení nebylo jednoduché, velmi si jej vážím a svým klientům chci nabídnout luxus a kvalitu za stejnou cenu jako byla dosud. Posezení v Selské jizbě, kterou jsem vytvořila ze zmenšených prostor kosmetiky se opravdu vydařilo a návštěvníci měli možnost prohlédnout si i perníkové výrobky, které vyrábím pro radost sobě i všem kdo si tuto voňavou perníkovou tradici v době adventu a vánoc chtějí užít a perníkové občerstvení se svatebními koláčky ze Selské jizby taky přišlo k chuti.
Ač byl konec plánovaný v 18,00 hod., poslední návštěvníci odcházeli před půlnocí a ani tak se nám nechtělo sezení ukončit.  
Moc děkuji všem stálým i novým klientům za jejich návštěvu, přeji nádherný adventní čas plný lásky, radosti a pohody !  Táňa
 

Aby Kuba slyšel

ještě několik řádek k Vašemu článku ve Zpravodaji:  Aby Kuba slyšel. Kubu jsem učila několik let. I když měl občas problémy se sluchem, snažil se odezírat. Ve škole byl velmi pilný a snaživý. Moc mu přeji, aby se našlo dostatek dárců. Kuba si opravdu dobře slyšet zaslouží!!!:-)  S pozdravem  Jana Černá
 
 
Co pro vás připravila knihovna na listopad

Nová služba: Obalování
Obalíme vám sešity, učebnice, knihy, skripta na počkání. V případě velkého množství knih dle domluvy. Naše obaly padnou přímo na míru. Formát/cena: A6/2,- Kč, A5/4,-Kč, A4/7,- Kč, A3/13,-Kč. Informace na jednotlivých odděleních.

 

Pohádkový listopad v knihovně  NOVINKA!
 
1. listopadu od 16 hodin, dětské oddělení
Jak šel Kozlík do světa, loutkové divadlo Kozlík
 
4. listopadu od 9:30 hodin, dětské oddělení
Knižní klubíčko aneb od leporela k Dostojevskému
Povídání o knížkách pro děti a jejich mámy aneb od leporela k Dostojevskému, pravidelné setkávání (maminek) nad knížkami pro děti od plínek po druhý školy stupínek, tipy a triky, co číst, jak číst, kdy číst a kolik toho přitom sníst, společně zjistíme, jaké knížky čteme dětem rádi a jaké jsou fuj a e-e, KÁVA A ČAJ BUDE!!! Vstupné dobrovolné.
 
4. listopadu od 15 hodin, dětské oddělení
Matyldino předčítání „Dobrodružství v knihovně“
Milé děti, jestlipak máte rádi dobrodružství? Pokud ano, tak přijďte  za námi do knihovny a uvidíte, že i  v ní se dá zažít něco neobvyklého… Zveme vás na pohádkový příběh "DOBRODRUŽSTVÍ V KNIHOVNĚ". Vstupné dobrovolné.
 
8. listopadu od 16 hodin, dětské oddělení
Cirkus plný loutek, Divadlo Emillion
 
15. listopadu od 16 hodin, dětské oddělení
Tři prasátka, Divadlo Koráb
 
22. listopadu od 16 hodin, dětské oddělení
Tajná pohádka, Divadlo dobré kávy
 
29. listopadu od 14 do 17 hodin
Den pro dětskou knihu
14 - 15 hod. (také 16 - 17hod.)  - Bubnování pro všechny
15 - 16 hod O Smolíčkovi, Divadlo KK, dále: Tvořivé dílny,
Vyhodnocení literární soutěže Lovci perel - čtenáři si mohou směnit své morionské peníze v obchůdku za ceny.