Českotřebovský deník 276/2014 (25.11.)                              


KRASOBRUSLAŘSKÉ ZÁVODY - TRUTNOV 

15. 11. 2014 si naše dvě děvčata odskočila od příprav na lední revue a vydala se na další mezi oddílový závod v této sezóně. Tentokrát do Trutnova. Ačkoli jsou obě věkem ve stejné kategorii Benjamín, letos se tato vždy nejpočetněji zastoupená kategorie rozdělila podle výkonnosti dětí. Této příležitosti naplno využila Štěpánka Čadová a se svou novou jízdou, kterou bezchybně zajela, kategorii B1 vyhrála a z 19 závodníků získala nádherné 1.místo. Radka Hůlková závodila s těžšími prvky v kategorii B2. V pěkně zajeté jízdě však přišla velká chyba u kombinace rittbergerových skoků, která ji stála cenné body. I přesto si Radka vybojovala krásné 7. místo ze 16 závodníků.  Edita Šabatová
Hokejbalistky Lokomotivy přebornice regionu….


Českotřebovské hokejbalistky se staly historicky prvním týmem, který zvítězil v turnajovém přeboru v mimihokejbalu žen, který měl i mezinárodní charakter díky účasti týmu ze slovenské Skalice. Tým pod vedení trenérů Hrušky a Jabouska prošel seriií turnajů s těmito výsledky.
Pardubice Polabiny :     3. Místo  (východočeský přebor 1. místo)
Česká Třebová :          1. Místo
Přelouč :                      1. Místo
Hradec Králové :         2. Místo  (východočeský přebor 1. místo)
Prachovice :                 4. Místo  (východočeský přebor 2. místo)
s těmito výsledky. Počet ženských týmu se během jedné otevřené sezóny vyšplhal při závěrečném turnaji až na neuvěřitelných 12 týmů z celé republiky (Písek,Praha, Ostrava) i Slovenska.  Mimo to se ženy úspěšně zúčastnily i dalších turnajů :  1.  Místo po pohár města Pardubic 2. Místo Pražský pohár 1. Místo exhibiční turnaj v Brně v rámci sportovního veletrhu
 
PERNÍKOVÝ ADVENT“

V neděli 7.12.2014 v časovém rozmezí 10.00 – 14.00 si v ekocentru Podorlicko můžete nazdobit perníkovou chaloupku, betlém nebo perníkové ozdoby na stromeček. Perníky budou připraveny.
Co je třeba udělat: do 29.11.2014.se přihlaste na e-mailové adrese pernicky.csop@seznam.cz , nahlaste počet účastníků  Co si přinést s sebou:  podložku z kartonu obalenou pečícím papírem (nebude k dispozici) a barevné zdobení (lentilky, perličky atd.). K dispozici bude bílá poleva na ozdobení perníků.  Příspěvek na materiál – medovné je 50 Kč.  Akce je podpořena  Městem Česká Třebová.