Černobílý ples ZA JEDEN PROVAZ                                   

V sobotu 15. listopadu jsme již pošesté protančili večer na Podzimním benefičním plese Za jeden provaz. Tradičně hrála Koplahoband, ve fotokoutku čekala usměvavá a profesionální fotografka Hanka Fučíková, pro hosty byla nachystána dvě auta plesového taxi a letos opravdu velmi bohatá malá i velká tombola. Celým večer nám provázeli šikovní moderátoři Míša Svobodová a Adam Pávek.
Na začátku nám úsměv na tváři vykouzlily slečny ze Základní umělecké školy v České Třebové pod vedením paní učitelky Lenky Slavíkové, které předvedly dvě povedená taneční vystoupení. Hned poté se příležitosti ujali první tanečníci, kterým energie vydržela až do pozdních večerních hodin. Náladu podpořily i míchané drinky, které byly pro hosty nachystány v salónku. Celý večer byl opravdu kouzelný. A to doslova! Jako půlnoční překvapení se svými kouzly představil Mr. Carlo, který diváky příjemně pobavil.
Na černo-bílém večeru jsme se bavili nejen my, ale i uživatelé a zaměstnanci českotřebovského stacionáře. Těm rádi věnujeme letošní výtěžek ve výši 32 000 Kč na zakoupení rehabilitačního křesla.
Všem, kteří si spolu s námi zatančili, přispěli k bohatému výtěžku nebo pomohli s přípravami, patří velké poděkování. Díky Vám se nám daří každý rok pomáhat a dělat ostatním radost. 
Další fotografie na našich webových stránkách: www.zajedenprovaz.cz
Za občanské sdružení Za jeden provaz
Předsedkyně Magda Frišová
Fotografky: Michaela Nerudová, Lucie Horáková, Hana Fučíková