Kalendář českých cyklistek s Monikou Simonovou

Jako v předchozích letech, tak i letos se české cyklistky rozhodly, že opět nafotí kalendář jehož výtěžek budou moci použít pro účast na kvalitnějších závodech v zahraničí, kde mohou nasbírat nejvíce zkušeností.
Tentokrát bylo focení stylizováno na téma „cyklistika je všudypřítomná“. Kalendář vznikal v našem hlavním městě, dívky tak využily nádherných historických i současných znaků, které jsou neodmyslitelnou součástí Prahy a vůbec celé České republiky. Fotografie tak zachycují cyklistky třeba na pražských schodech, v botanické zahradě, na Žižkově či ve sportovním areálu v Tróji.. To vše ve spojení s nádhernými cyklistkami vykouzlí potěšení z pohledu nejen pro fanouška cyklistiky. 
I v letošním roce se focení účastní českotřebovská závodnice Monika Simonová, která je po červnovém těžkém pádu při cyklistickém závodu a následné šesti měsíční léčbě opět schopna se zapojit do plné přípravy na nadcházející sezónu.
Chtěla bych poděkovat všem partnerům za podporu i v době léčení a to firmám Elektro FRANC, ARMAT spol. s r.o., EKO BI,s.r.o., RYDO spol. s r.o., CZ LOKO a.s., BB Cut, InCore Fitness, Stavebniny UREŠ, SKALICKÝ Transport, Sport BÁRT, VELEBNÝ a fam.,Auto ESO, pivovar FALTUS a Velkoobchodcyklo.cz   …. dodává Monika.
Křest nového kalendáře proběhne 2. prosince od 18 hodin na zámku v Lanškrouně, kde bude součástí besedy s úspěšným českým reprezentantem v cyklistice Leopoldem Königem. Tištěnou podobu kalendáře českých cyklistek, který vyjde začátkem prosince,  bude možné předobjednat  přes internetové stránky, http://www.monika-simonova.unas.cz/ , případně bude ke koupi během tradičního prodeje vánočních stromků v ulici Na Splavě, i s případným věnováním. Takto je možné si zajistit, že kalendář obdržíte jako jedni z prvních a budete tak mít krásný vánoční dárek pro své blízké a známé.