O víkendu se hrálo poslední utkání 1. části žákovské ligy 

18.kolo
Sobota: 20.12.2014 - Česká Třebová
Starší žáci
TJ Lokomotiva Česká Třebová – HC Spartak Polička 3:8 (0:0, 0:4, 3:4)
Branky ČT:  52´Ruda (Bogdány), 57´Švub (Bogdány), 60´Bogdány (Švub)
Vyloučení: 1:2  Bez využití: 0:1   Diváků: 51
 
Sestava ČT: Borovička, 41´Prokop – Verner, Nesejt; Havránek, Novotný – Stolín, Palán, Umlauf  - Ruda, Švub, Bogdány – Jansa
Komentář: Polička k nám přijela potvrdit své 2.místo v tabulce a to se ji podařilo. I když výsledek utkání je pro náš tým poměrně nespravedlivý. V první třetině jsme byli lepší než  soupeř. Bohužel jsme se opět trápili v koncovce. Věřím, že kdyby se nám podařilo nějaký gól vstřelit, vývoj utkání by byl jiný, nestalo se tak a následoval tradiční scénář. Po chybách v obranné hře jsme inkasovali nejdříve v 26´minutě šli hosté do vedení a pak mezi 31. a 34.minutou třemi góly rozhodli o vítězi utkání. My jsme se z již nedovedli soustředit na poctivou hokejovou práci, kterou jsme odváděli v třetině první a hosté již jen kontrolovali hru. Ve třetí třetině ještě navýšili skóre na 5:0 a až poté se brankově prosadil náš hráč, na 5:1 snížil Ruda, pak však hosté znova kontrovali 6. a 7.gólem. V 57.minutě se ještě prosadil Švub, hosté však opět navyšují a v úplném závěru dal konečnou podobu výsledku útočník Bogdány. Tímto utkáním jsme uzavřeli první část soutěže. Ve druhé části se od ledna budeme utkávat s týmy Chrudimi, Skutče, Moravské Třebové a Chocně, o umístění na 5. – 9.místě Ligy starších žáků Pardubického kraje.
 
Mladší žáci
TJ Lokomotiva Česká Třebová – HC Spartak Polička 3:9 (1:2, 1:3, 1:4)
Branky ČT: 18´Páv (Novotný A.), 35´Hošpes, 48´Páv (Verner)
Sestava: Lepša – Martiásek T., Novotný J., Viktorin, Verner J., Pojezný, Kolář – Langer, Hošpes, Fiala, Doleček, Fikejz, Šoulák, Pachl, Páv,Novotný A.
Vyloučení: 4:4, Využití: 0:1, V oslabení: 0:1
 
Tento tým je jako den a noc. Před týdnem v Pardubicích bojoval, plnil úkoly na hřišti a favorita značně potrápil. Polička je soupeř na naší úrovni, ale co kluci předváděli, bylo opravdu žalostné. Obránci svým nedůrazem před naší bránou doslova darovali soupeři góly. Útočníci naopak špatným zakončením a žádným tlakem do brány nemohli ohrozit gólmana soupeře. Bohužel dost kluků si přijde jen zahrát, ale pouze malá část chce vyhrát!!! Jestli se toto nezmění, tak v další části soutěže budeme mít velké problémy. Kvalitní výkon předvedl jen brankář Filip Lepša.  
 
Minihokej 

Neděle 21.12.2014 - Chrudim
Ročník 2005:
TJ Lokomotiva Č. Třebová - HC Chrudim 3:5
TJ Lokomotiva Č. Třebová – HC Slovan M.Třebová 4:10
TJ Lokomotiva Č. Třebová - HC ČSOB Poj.Pardubice II. 4:8
 
Pozvánka na Memoriál Františka Zoubeleho

V pátek dne 26.12.14 se na našem zimním stadionu uskuteční od 9 hodin turnaj hokejové mládeže ročníků narození 2005 a 2006 v minihokeji.  Tento turnaj organizuje Mládežnický hokejový oddíl TJ Lokomotiva Česká Třebová. Letos je tradiční vánoční turnaj poprvé organizován jako memoriál, který by měl být zasvěcen vzpomínce na obětavého člena, trenéra, hráče a funkcionáře našeho hokejového oddílu Františka Zoubeleho. František Zoubele, se v nelehkých podmínkách přírodního kluziště Za Vodou, kromě organizování, dřiny a dění kolem ledu, věnoval především výchově mládeže. Bohužel osud mu nedopřál dožít se nových podmínek pro lední hokej ve městě, které přišly s výstavbou nového zimního stadionu Na Skalce.  Jistě však věříme, že by měl velkou radost z toho, že jeho práce u mládeže dala příklad mnoha dnešním tatínkům, kteří přivedli své děti k lednímu hokeji a že se hokejová základna mládeže čile rozrůstá i díky jeho odkazu.
Za Mládežnický hokejový oddíl TJ Lokomotiva Česká Třebová srdečně zve do hlediště všechny příznivce hokeje, organizační výbor memoriálu.