Velký úspěch ZKO Javorka v závěru sezony                        

I z posledních závodů sezony v Moravské Třebové a v Žamberku jsme si přivezli umístění na stupních -  Jiřina Schichová s pudlicí Franqueza excelentním výsledkem vyhrála svoji třídu, Eva Jindrová s veteránkou Benji získala 2.místo a Renata Zárubová s Indym doplnila své stabilní výborné výsledky 3.umístěním v ZVV1.
Po závěrečném součtu ze všech akcí se naše ZKO umístila v celoroční krajské soutěži Podorlická liga na skvělém 3.místě.
Vrcholem ovšem byl úspěch naší členky a hlavní trenérky Ivety Skalické – na prosincovém Sjezdu ČKS byla opětovně, s téměř stoprocentní úspěšností, zvolena do funkce Předsedy Komise mládeže ČR. Za minulé období bylo zdůrazněno především předložení jejich šesti zcela nových a již velmi úspěšných projektů v tomto sportovním oboru.
Za její dlouholeté úspěchy a činnost s mladými psovody byla navíc oceněna nejvyšší cenou ČKS – Zlatou plaketou.  Iveta je zcela první držitelkou této ceny v Ústeckém okrese a teprve druhou v Pardubickém kraji! Gratulujeme!
Již nyní musíme připravovat organizaci akcí v roce 2015 – mimo čtyř dalších soutěží budeme opět pořádat MČR mládeže a juniorů v kategoriích Obedience a Dogdancingu. Na jaře navíc proběhnou vrcholové akce pro mládež, kterých se zúčastní i naši mladí psovodi a MČR Obedience, na které se musí naši sportovci připravovat dlouhodobě. Tudíž zimní odpočinek bude velmi krátký.
Přejeme našim členům, kolegům i všem příznivcům pohodový a úspěšný rok 2015!  Výbor ZKO Javorka