Hokejbalová Lokomotiva má i ženský tým…                       

V minulé sezoně nastupovali českotřebovské hráčky a budoucí vítězky otevřené turnajové regionální soutěže, která nakonec měla až osm družstev z celé republiky pod hlavičkou Mix tým Česká Třebová.  V týmu se během sezony objevili i bronzové reprezentantky z Kanady Linda Hiksová a Michaela Rullová společně s Katkou Držmíškovou, Hankou Kubátovou doplněny svitavským duem Katkou Hanákovou a Lenkou Kolínkovou. A dokonce jednou i další reprezentantka Lucka Rejlová z Hradce Králové. Na postu brankářů se vystřídalo několik hráčů ročníků narození 2001 což prozatím povolují pravidla této nově rozvíjející se hokejbalové kategorie. Loni na podzim se začal formovat nový tým s většinovým základem domácích hráček, které dala dohromady mladá hokejbalová trenérka Petra Kvasničkova. A se svým týmem, který při zápasech dirigoval všem známý Petr Kvasnička získali na turnaji Letohradě krásné třetí místo. Ani zimní pauza holky od hokejbalu neodradila a do dnešního dne se našlo deset zájemkyň se hokejbalem bavit s hokejkou v ruce .
Velkou motivací pro holky či ženy z České Třebové a okolí, které během jarní části sehrají tři oficiální turnaje 30.3, 11.5,28.6, především květnový turnaj, který bude hostit domácí hokejbalový klub na hřišti v Benátkách. Mimo tradičních účastnic ze Svítkova či pardubických Polabin, Roštěnky z Přelouče, Letohradu, Prachovic i Chlumcké Báby z Chlumce nad Cidlinou. Přijedou pravděpodobně i hráčky jihočeského Písku, Fretky z Nižboru. Možná dorazí i týmy z Prahy, Poruby a v kontaktu jsou i hráčky se Skalice na Slovensku.
Mimo ženského týmu nastupují holky i se staršími žáky, konkrétně Katka Držmíšková a v přípravce Tereza Křížová, která vzhledem ke svému věku zatím na start v týmu žen čeká. V minulosti hrála Linda Hiksová s dorostenci a za B a C tým několikrát mezi mantinely naskočila i Michalela Rullová.
Den po MDŽ se poprvé v letošním roce sešli holky či ženy (jak je to komu milejší) ke svému prvnímu tréninku a přišlo jich dvět a dokonce i nová odvážná  brankařka.
Co dodat na závěr – holky či ženy, pokud chcete zkusit něco nového
pište nebo volejte : Petře Kvasničkové : 732 386 313 nebo kvasova.petra@email.cz
foto z turnaje v Letohradě podzim 2013
http://ballct1213.rajce.idnes.cz/Turnaj_zen_Letohrad_28.10.2013/
další foto z turnajů žen
http://ballct1213.rajce.idnes.cz/Turnaj_zen_HK_31.3.2013/