Fotbalové výsledky mládeže FK Česká Třebová             

(24.3.-30.3.)
DOROST  29.3. 

Mistrovské utkání v České Třebové
sestava:
TRČKA                      KLAZAR( 85´HORÁK)                  
KOUTNÝ                   EZR         FOHL              STOLÍN ( 70´VAŇOUS)                                   
KOVÁŘ                   FOFF        KULHAVÝ       PITRA                
STRNAD
připraven- KRÁSA
                                               
Česká Třebová  - Vysoké Mýto  2 : 0 (0 : 0)
branky:  85´- HORÁK, 90´ - FOHL
Hodnocení trenérského týmu:
V prvním domácím utkání jsme přivítali souseda z Vysokého Mýta. Úvod zápasu byl spíše opatrný z obou stran. Ve 18´ se osmělujeme povedenou křídelní situací a hlavička Koutného míří těsně vedle brány. Mýto odpovědělo nepovedeným centrem, kdy Strnad s problémy uklízí balón s pomocí břevna na roh. Ve 25´ se zastřeluje slabou střelou Stolín. Míjí ovšem svatyni. Ve 35´ se z přímého kopu zastřeluje Ezr ovšem daleko nad.
Ve druhé půli jsme postupně získávali  malou herní převahu a z toho plynuli i nějaké šance. Po levé straně uniká aktivní Koutný a sám z bezprostřední blízkosti nastřeluju vysokomýtského brankáře. Na druhé straně si opět poradil Strnad s několika centry na výbornou. A když v 75 kryje i nepříjemnou ránu z pokutového území, udeřilo z naši strany. V 85´ využívá nedorozumění brankáře s obráncem Horák a do prázdné branky z ca 30m otevírá skóre 1:0. Běžela již poslední minuta zápasu a přišla nejhezčí akce, kdy vynikající centr Ezra  uklízí  Fohl přesnou hlavičkou za záda vysokomýtského brankáře 2:0. Kluci sehráli dobré utkání a svou aktivní hrou  a pozorností v obraně nedovolili soupeřovi se dostat do jakýchkoli šancí. Pochvala patří celému týmu.
Jaroslav Macko
 
STARŠÍ ŽÁCI 30.3.2014

Mistrovské utkání v České Třebové – krajský přebor
Sestava:  Hýbl Vojtěch - Broulík Jan, Vaňous Patrik, Řehák Sedrik, Řehoř Michal - Deml Jan, Sejkora Lukáš, Krása Martin, Herclík Filip - Motl Lubomír, Flídr Jan
Náhradníci: Jakš Dominik, Růžička David, Hýbl Lukáš, Jiřánek Jakub, Srb Luboš
 
Česká Třebová – Fk Pardubice B        4 : 7  ( 2 : 5 )
Branky: Motl 2x, Flídr, Vaňous
Střídání:
40. min.     Herclík  ↓        Jakš  ↑
50. min.           Krása  ↓          Jiřánek  ↑
                                    Broulík  ↓        Růžička  ↑
59. Min.          Flídr  ↓                        Hýbl L.  ↑
 
Hodnocení trenérského týmu:  
Za předvedený výkon zaslouží pochvalu celý tým!
Martin Glaser
 
MLADŠÍ ŽÁCI A  30.3.2014 
Mistrovské utkání v České Třebové – krajský přebor
Sestava: Lukáš Vítek, Daniel Vítek - Jakub Pácha, Tobiáš Gremlica, Petr Pražák, Matěj Deml, Matěj Štosek, Matěj Hildebrand, Šimon Fric, Lukáš Hýbl, Jakub Jiřánek, Jakub Štichauer, David Štos
 
Česká Třebová – Fk Pardubice B        2 : 5  ( 0 : 2 )
Branky: Šimon Fric, Jakub Jiřánek
Hodnocení trenérského týmu: 
První mistrovské utkání jarní části krajského přeboru jsme sehráli na domácím hřišti proti celku z Pardubic, za který nastoupili hráči z širšího kádru ligového týmu. Pro většinu našich hráčů to bylo jejich první utkání v této soutěži. Na podzim jsme nastupovali v okresním přeboru. V zimní přestávce došlo reorganizaci a posunu hráčů do vyšších kategorií. Někteří naši kluci jsou ještě o dva či rok mladší než soupeř. Soupeři jsme byli vyrovnaným soupeřem a v prvním poločase se rozhodovalo, kdo dá první gól. To se podařilo našemu soupeři, který skóroval po našem zaváhání v obrané fázi. My jsme měli také několik příležitostí, ale přes naši zbrklost a vynikající výkon soupeřova brankaře nám bylo ve skórování zabráněno. Soupeř ještě přidal druhý gól do poločasu a na začátku druhého, po chybné rozehrávce brankaře, přidal další gól. Kluci kombinovali a do příležitostí jsme se dostávali, ale gól stále nepřicházel. Po čtvrtém gólu v naší síti to však kluci nevzdali, zabojovali a konečně i skórovali. Nejprve Šimon Fric a v konci zápasu i Kuba Jiřánek. Soupeř přidal ještě také jeden gól a s konečné skóre se zastavilo na 2:5 pro Pardubice. Za bojovnost, snahu stále hrát kombinační fotbal a nevzdávání se i přes nepříznivé skóre musíme kluky pochválit. Škoda pouze našich chyb, kterých se soupeř nedopouští.
Miroslav Štichauer