Juniorky pokračují ve vítězném tažení                                  

Po vítězství v Poháru hejtmana Pardubického kraje se zúčastnily juniorky Sokola Česká Třebová II dalšího postupového turnaje bývalé východočeské oblasti za účasti dvou nejlepších celků Pardubického a Hradeckého kraje. Jak je již tradicí, perfektně připravený turnaj se tentokrát konal ve Chvaleticích. Byla to další konfrontace českotřebovských juniorek s dospělým krajským volejbalem a to konfrontace opět úspěšná.
V prvním utkání nastoupila naše děvčata proti soupeři z Třebechovic a soupeře zcela jednoznačně přehrála v poměru 2:0 na sety. Druhé utkání bylo předčasným finálem turnaje, kdy se děvčata střetla s Orlem Hradec Králové. První set se podařilo vyhrát až zlepšenou koncovkou a ve druhém prohrávala až do koncovky, kdy se jim podařilo srovnat nepříznivý stav 21:24. Tento set nabídl výborný volejbal z obou stran a nakonec byly šťastnější naše juniorky po vítězství 32:30, kdy se do tohoto stavu střídala obě družstva ve vedení. Poslední zápas turnaje odehrála děvčata proti Hvězdě Pardubice, kterou v minulém finále Pardubického kraje v pohodě přehrála. Tady se poprvé za celý turnaj ukázalo, že mládežnický volejbal má i své výkonnostní výkyvy a děvčata si vybrala svoji slabší chvilku a po matném výkonu prohrála první set. Ve druhém setu už zase začala perfektně fungovat obranná hra družstva, podložená výborným útokem a druhý set se podařilo vyhrát. Rozhodovala zkrácená hra, ve které vládly českotřebovské juniorky a dotáhly zápas a tím i celý turnaj do vítězného konce. Mladé družstvo opět předvedlo sebevědomý výkon a dokázalo, že může konkurovat na krajské úrovni i starším družstvům.   
 
Za Českou Třebovou hrály:
Klára Dvořáková, Linda Horáčková, Kristýna Kopečná, Míša Sýkorová,  Kristýna Fišerová, Radka Voclová, Martina Drymlová, Edita Smrčková.  Trenér: Martin Knížek