Českotřebovský deník 121/2014 (15.5.)                                  
POZVÁNKA
MAS ORLICKO pomáhá spolkům - aneb - NEŽ NA VÁS DOPADNE RUKA ZÁKONA
 
Dnem 1.1.2014 nabyl účinnosti nový občanský zákoník (NOZ). Samostatný zákon o sdružování občanů byl zrušen a NOZ  upravuje podrobně vznik, postavení a vnitřní fungování spolků. MAS ORLICKO se rozhodla pomoci spolkům (dříve občanská sdružení) při přizpůsobení jejich základních dokumentů novému občanskému zákoníku. Nyní Vám přinášíme první ze série avizovaných seminářů a služeb zaměřených na prezentaci a podporu při řešení této problematiky v území MAS ORLICKO.
 
První  ze série seminářů  se uskuteční
17. června 2014 v 17 hodin v Letohradě,
v zasedací místnosti zastupitelstva na městském úřadě.
 
Program semináře:   Seznámení s novými povinnostmi neziskových organizací v podmínkách NOZ
 
Přednášející:  JUDr. Jana Hlavsová
 
Účastnický poplatek:  100 Kč (pro přihlášené účastníky), 150 Kč (pro nepřihlášené). Poplatek je splatný v hotovosti na místě.
K účasti na semináři se registrujte na webových stránkách MAS ORLICKO (www.mas.orlicko.cz), nebo telefonicky na tel. čísle 734 313 330 do 13.6.2014.
 
 
 

Koupím pivní sklenku z Českotřebovského pivovaru.tel.732170454.

Oslavíme 15. výročí otevření Kosmetického studia Táňa  

 Těší mě, že se naše první oslava vydařila a další zájemce, kteří se s námi nedostali můžeme uspokojit tím, že jsme uspořádali ještě jeden termín.  Přijměte tedy srdečné pozvání do úžasného prostředí Čapkova  Statku v Hořičkách. Ubytování apartmánového typu s veškerým komfortem a kuchyňkou,  krytým bazénem, loveckým salonkem s krbem, skvělou kuchyní a malou biofarmou s domácími zvířaty.  Termín : 6. až 8.6. 2014 
Program : pátek grilování, v  sobotu si uděláme pěší túru po Babiččině údolí a v neděli při cestě domů můžeme projít Peklem … J Individuálně je možnost zapůjčení i kol.
Celý pobyt i s polopenzí je sponzorován cena 1200,- Kč osoba od pátku do neděle.
Přihlásit se můžete přes e-shop na www.studiotana.cz - akce, nebo v odkazu dárkové poukazy Dárkový poukaz pro dva.
Na všechny se moc těším ! Táňa mob. : 776 793 552