Reprezentanti v OT barvách                                                  

Bezesporu největší hvězdou posledních týdnu se stala naše hráčka Veronika Tomšová. Byla pozvána v průběhu MS juniorek v Polsku jako třetí gólmanka a i přesto, že nezasáhla do hry, užila si atmosféru a prostředí světového turnaje. Věříme, že i v dalším období se dokáže prosadit v reprezentačním celku a už jako starší hráčka zaujme pravidelné místo v prostoru mezi třemi tyčemi.
Ne jen brankářské naděje máme výborné a nejlepší v kraji, i naše hráčky patří k nejšikovnějším. Z týmu dorostenek v letošní sezoně do krajských výběrů postoupilo hned tři hráčky (Klára Vacková, Kristýna Hledíková, Lucie Fárníková), jednu gólmanku (Veronika Tomšová) a trenérka Renáta Drvoštěpová. Ta pod svým vedením odcestuje poslední květnový víkend na finálový turnaj, kde bude Pardubicko Hradecký výběr bojovat o co nejlepší umístění. V loňském premiérovém roce dokázala naše trenérka dovést krajský tým až k bronzové medaili a všichni věříme v dobré umístění i letos.
I starší žákyně letos budou reprezentovat náš kraj. V tomto výběru se také dokázal prosadit náš klub a to hned tři hráčky se objevily v konečné nominaci trenérů. Lucie Kubištová, Aneta Fofová a Zuzka Horáčková si zasloužily svým výkonem v sezoně i na reprezentačních soustředěních své místo v týmu. Tým žákyň se také utká v poslední květnový víkend v Praze o co nejlepší umístění.
Naši mladší žáci určitě také zanechali velmi dobrou stopu v letošní sezoně. U této kategorie se nehledí na výsledky a ani se nevede žádná pravidelná tabulka s umístěním týmů. Kluci hrají pro radost ze hry, učení se nových věcí a hlavně výchově ke sportu. Přesto vždy na konci sezony probíhají krajské reprezentační výběry a následují vzájemné krajské zápasy. Letos se u této kategorie poprvé odehrály v naši těsné blízkosti, v Litomyšli. Do krajského týmu byl vybrán brankář Lukáš Rybka, a hráči Vojta Moravec, Tadeáš Vaněk a Vojta Kolomý. Kluci si dobře zahráli a na turnaji Pardubický výběr obsadil druhé místo. Za zmínku určitě stojí, že Lukáš Rybka byl vyhodnocen za nejlepšího brankáře akce.
 Starší žáci hrají stejný systém jako jejich mladší kolegové. Tato akce byla letos přiřazena do České Třebové, kde se zdejší zimní stadion slušně zaplnil diváky. I tady se nám podařilo velmi slušné obsazení našich hráčů. Dvě brankářská místa obsadili naši hráči Matouš Gorun, Karel Aubus a jedno místo na hřišti získal Martin Blaho. Kluci se prezentovali výborným výkonem a Kája s Matoušem obsadili první a druhé místo v hodnocení brankářů této akce.
Všem gratulujeme a jsme rádi, že máme takto šikovné hráče!