RegioJet rozšiřuje síť poboček v České republice. Nové prodejní  místo otevírá dnes v České Třebové.  


 

Zákazníci RegioJet v mohou v České Třebové využít také možnost parkování zdarma.

 

14. května 2014

 

RegioJet, největší soukromý osobní železniční dopravce v České republice, který patří do skupiny STUDENT AGENCY, otevírá dnes - ve středu 14. května 2014 své další prodejní místo.   Tentokrát na železničním nádraží v České Třebové v Pardubickém kraji.  Ode dneška tak mohou zákazníci přímo na nádraží v České Třebové v nově otevřené pobočce zakoupit nejen jízdenky na vlakové spoje RegioJet, jezdící na trase Praha - Česká Třebová - Olomouc - Ostrava - Havířov - Žilina                  a zpět, ale také vnitrostátní a mezinárodní jízdenky na autobusové spoje STUDENT AGENCY.

 

Pobočku RegioJet najdou zákazníci přímo v hale nádražní budovy, která je součástí nově vybudovaného dopravního terminálu Jana Pernera v České Třebové (nachází se zde i autobusové nádraží). Otevřeno pak má sedm dní v týdnu. Od pondělí do soboty od 6:15 do 18:45 hod. (polední přestávka   11:30 - 12:00 hod., odpolední přestávka 15:30 – 16:00 hod.), v neděli a ve svátek od 7:15 do 18:45 hod. (přestávka 11:30 – 12:00 hod.). Pro telefonické dotazy se zákazníci mohou obrátit také na infolinku    841 101 101.                      

 

 

 

PARKOVÁNÍ PRO ZÁKAZNÍKY V ČESKÉ TŘEBOVÉ ZDARMA

 

RegioJet připravil pro své cestující, kteří budou cestovat z České Třebové, 20 parkovacích míst v podzemních garážích v přednádražním prostoru. Ta mohou využít pro zaparkování svého vozu zcela ZDARMA. S ohledem na kapacitu parkoviště je parkování nutné objednat předem – jednoduše přímo při rezervaci jízdenky na webových stránkách www.regiojet.cz nebo přímo na pobočce.

 

Kromě prodejních míst STUDENT AGENCY a provizních prodejců má RegioJet vlastni prodejní místa v následujících stanicích, kde zastavují jeho dálkové vlaky: 

 

1.     Praha – hlavní nádraží

2.     Pardubice

3.     Olomouc – hlavní nádraží

4.     Ostrava – hlavní nádraží

5.     Ostrava – Svinov

6.     Havířov

7.     Třinec – nádraží

8.     Žilina

 

V blízké době RegioJet plánuje otevřít další tři vlastní pobočky, a to v Českém Těšíně, Hranicích a v Zábřehu. Tímto se pak dovrší plán, kterým má za cíl vybudovat v každé zastávce vlakových spojů RegioJet na trase Praha - Ostrava - Třinec vlastní pobočku a umožnit tak přímý osobní kontakt mezi dopravcem a zákazníkem.