Rudoltický Zámeček ožívá

Zahájení osmého rok provozu a znovuotevření kavárny s občerstvením oslavíme 5.7., od 13 hodin na Zámecké oslavě zábavným programem pro děti i dospělé, při kterém nebude chybět ani možnost svezení na koni, zájemci si mohou zastřílet na airsoftové střelnici, z luku nebo si vyzkoušet westernové dovednosti, nebo si jen posedět a poslechnout pěkné písničky a dát si přitom něco dobrého.Odpolednem budou provázet DJ Standa a DJ Houdy.Nebude chybět ani dětská diskotéka nebo skákací hrad.
V zámecké věži mohou vidět návštěvníci při prohlídce jak přibývají knoflíky v unikátní sbírce, která obsahuje už přes 700 kilo knoflíků a stále se sbírají. Každý může donést jakékoli knoflíky a tak přispět do sbírky. Cílem je shromáždit milion knoflíků na další český rekord v rámci charitativní akce Knoflíkiády, která stále pomáhá handicapovaným.
 
 Zapojil se i do programů pro turisty
Kdo se na Zámečku prokáže platným kuponem z portálu klubu Kudy z nudy, má nárok na dárek v ceně poloviny vstupenky-dřevěnou, ručně malovanou magnetku. Podrobnější údaje jsou na webových stránkách www.klubkudyznudy.cz
Zapojen je i do programu památkového ústavu – Klíč k památkám. Nejen že lze na Zámečku získat pas a první razítko do něj, ale kdo na něj přijde s pasem s 5 razítky, bude mít tu šestou prohlídku zdarma. Do programu jsou zapojeny památky z celé republiky, podrobnosti jsou na www.npu.cz.
Zámeček se zapojil i do programu Malované mapy, který nabízí tipy na rodinné výlety a tak i zde bude dětmi malovaná mapa s různými místy včetně rudoltického Zámečku. Podrobné informace jsou na www.malovane-mapy.cz.
O prázdninách bude možno prohlédnout si Zámeček v So,Ne a SV od 10.00-18.00 hod.
Jindy odpoledne po telefonické domluvě na tel:776 642 277 nebo  e-mailu:kastelankazam@seznam.cz. Každý může při prohlídce donést a přidat do zámecké sbírky knoflíky.Děkuji také všem,kteří knoflíky přinesli na nádraží v České Třebové a tím do sbírky také nemálo přispěli.
Na prohlídku věže i tajemných sklepení zve kastelánka Krasava Šerkopová, na různé dobroty, dobré pivečko a posezení pod lipami nebo v kavárně zve rodina Pecháčkova.